Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De opvouwbare Google-smartphone verschijnt naar verwachting in 2023

Let op: het volgende artikel helpt je verder: De opvouwbare Google-smartphone wordt naar verwachting in 2023 uitgebracht

Als gevolg van geopolitieke spanningen en ontwrichtende fabriekssluitingen begint Google, net als andere smartphonefabrikanten, de productie uit China te verplaatsen. Het bedrijf zal echter nog steeds het in Taiwan gevestigde Foxconn gebruiken voor een aantal van zijn telefoons, waaronder mogelijk de verwachte opvouwbare telefoon. Ja dat is correct. Uit enkele recente rapporten blijkt dat Google nog steeds werkt aan zijn opvouwbare smartphone en deze in 2023 zal lanceren.

De opvouwbare Google-smartphone wordt naar verwachting in 2023 uitgebracht

De rapporten beweren verder dat Google van plan is om volgend jaar tot de helft van zijn high-end telefoons uit Vietnam uit te brengen. Het bedrijf zal China echter nog steeds nodig hebben voor meer gecompliceerde productie, zoals nodig zou zijn voor een opvouwbare telefoon.

Zie ook: Er is een nieuw patent online opgedoken met een opvouwbare Google-telefoon met een framecamera

Dit is in tegenspraak met eerdere rapporten waarin wordt beweerd dat Google zijn opvouwbare project heeft geannuleerd of uitgesteld. Het bedrijf heeft echter onlangs een patent aangevraagd voor het opvouwbare apparaat bij de World Intellectual Property Organization (WIPO). Uit het patent bleek dat de telefoon een boekachtig vouwapparaat zou kunnen zijn, zoals de Galaxy Z Fold 4.

Aan de andere kant beweerden eerdere rapporten dat de aankomende opvouwbare telefoon van Google een extern scherm van 5,8 inch zal hebben, dat breder en korter is dan het verwachte 6,19 inch scherm van de Galaxy Z Fold4. Bovendien zal de telefoon Pixel Notepad heten.

Controleer ook: Wat doet Google met de Tensor 3-chipset voor Google Pixel 8? Wat we tot nu toe weten