Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De politie wil dat je deze video ziet. Een 13-jarige jongen werd meegesleurd door een tram, het is de schuld van de telefoon!

De Tsjechische politie heeft onlangs een waarschuwingsvideo op hun Facebook-profiel geplaatst. De beelden komen uit het nabijgelegen Brno, waar slechts een 13-jarige jongen werd aangereden door een tram. Volgens de bevindingen van de politie zou de jongen zich te veel op zijn mobiele telefoon hebben geconcentreerd. Daarom heeft hij de tram opgemerkt die was gearriveerd, aldus de Tsjechische politie.

Mobiele telefoons zijn een geweldig ding. Ze zijn allemaal 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zet gewoon het scherm aan en je hebt toegang tot alles wat je nodig hebt. Maar het heeft ook zijn nadelen, die hij pas ontdekte 13-jarige jongen na de transitie.

Hij lette meer op de telefoon dan op de verkeerssituatie en stapte recht voor de passerende tram. Uw chauffeur had geen kans op een botsing,“Een woordvoerder van de Tsjechische politie, Bohumil Malášek, heeft de media geïnformeerd. Op de authentieke beelden is te zien hoe de jongen de voorkeur geeft aan de ene set, maar de andere helaas niet opmerkt, terwijl hij naar het telefoonscherm staart.

Volgens de politie hadden de brandweerlieden iets te doen om de jongen überhaupt te bevrijden. De reddingswerkers brachten hem vervolgens naar het ziekenhuis met matig letsel.

De politie waarschuwt dat telefoneren en games kijken op de telefoon of tablet voetgangers afleidt en een relatief veel voorkomende oorzaak is van ongevallen waarbij zij betrokken zijn. Luisteren naar luide muziek is net zo gevaarlijk.zei Malaášek.