Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De PowerToys van Windows zijn terug, Microsoft heeft zojuist de eerste versie en de broncode vrijgegeven

Tijdens de laatste Build 2019, een Microsoft-conferentie voor ontwikkelaars, maakte het bedrijf een reeks interessant nieuws bekend, onder meer van een nieuwe terminal voor Windows 10, tot de release van de code van je rekenmachine, en daarnaast kondigden ze ook de verrassende wederopstanding aan van de legendarische Elektrisch speelgoed.

Deze hulpprogramma’s, beroemd in het tijdperk van Windows 95, waarmee u bijvoorbeeld met interne elementen van Windows kunt spelen of ongedocumenteerde systeemfuncties kunt gebruiken, zijn nu weer beschikbaar en Je kunt ze installeren in Windows 10.

Niet alleen dat, maar ook met de vrijgave van de broncode Ontwikkelaars kunnen nieuw “speelgoed” maken. die we kunnen gebruiken in de huidige versies van Windows.

FancyZones en snelkoppelingsgids

Bij deze eerste versie moet opgemerkt worden dat de PowerToys zich nog in de voorlopige versie bevinden. In eerste instantie zullen we slechts twee hulpprogramma’s hebbenHun namen zijn FancyZones en Shorcut Guide en geven ons allebei een heel goed beeld van wat deze tools kunnen doen.

FancyZones dient dit doel Maak aangepaste rasters om uw vensters beter te organiseren en productiever zijn, het is net als Windows Snap op steroïden, dat wil zeggen dat het je veel meer opties geeft om je vensters aan te passen aan een bepaalde ruimte op het bureaublad.

Snelkoppelingsgids is er ook een die er geweldig uitziet, vooral voor degenen onder ons die een slecht geheugen hebben en zich niet alle sneltoetsen van Windows kunnen herinneren.

Hoe het werkt is eenvoudig: Wanneer u ongeveer twee seconden op de toets Windows drukt, verschijnt er een lijst met verschillende snelkoppelingen het toetsenbord dat we kunnen gebruiken om snelle acties uit te voeren.

verbindingen

Het beste is dat je de optie hebt in hetzelfde PowerToys-configuratievenster Directe toegang tot een video-tutorial Hier kun je het speeltje in actie zien, zodat je het gemakkelijker kunt leren gebruiken en naar wens kunt configureren.

Uiteraard zijn deze hulpprogramma’s nog niet vertaald en dus alleen in het Engels beschikbaar. Je kunt de eerste voorlopige versie downloaden van GitHub. De bestanden bevatten zowel installatieprogramma’s als pakketten met de broncode.

Via | Microsoft-insiders

Deel dat PowerToys is teruggekeerd van Windows, Microsoft heeft zojuist de eerste versie en de broncode vrijgegeven