Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De regering lanceert een digitaal overstromingsdashboard om transparantie in de hulpverlening te garanderen

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: De overheid lanceert een digitaal overstromingsdashboard om transparantie bij de hulpverlening te garanderen

Pakistan wordt geconfronteerd met een ernstige crisis als gevolg van recente overstromingen die hebben geleid tot talloze doden en de ontheemding van miljoenen mensen. De rehabilitatie-inspanningen gaan door en er wordt financiële hulp verleend via zowel lokale als internationale kanalen. Om de transparantie bij de verdeling van de hulpgelden aan de slachtoffers van de overstromingen te garanderen, heeft de federale regering besloten een “Digitaal Overstromingsdashboard” op te zetten. Het dashboard houdt het publiek op de hoogte van de hulpinspanningen van de relevante autoriteiten.

In navolging van de instructies van premier Shehbaz Sharif zal Ahsan Iqbal, minister van Planning en hoofd van het Nationale Overstromingsbeheersings- en Coördinatiecentrum, vandaag het dashboard lanceren. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat het dashboard is gebouwd met behulp van de meest geavanceerde technologie.

De regering lanceert een digitaal overstromingsdashboard om transparantie bij de hulpverlening te garanderen

Het zal het grote publiek rechtstreeks informeren over de financiële hulp en hulpgoederen die zijn ontvangen en uitgedeeld aan door overstromingen getroffen gemeenschappen in het hele land. De premier gaat het digitale dashboard rechtstreeks beheren.

De premier had eerder aangekondigd dat de audit van de financiële steun aan de slachtoffers van de overstromingen zal worden uitgevoerd door de Accountant-Generaal van Pakistan en een erkend accountantskantoor. Premier Sharif herzag de maatregelen om het leven in door overstromingen getroffen gebieden te herstellen en gaf opdracht tot versneld herstel van wegen, bruggen en elektriciteitsvoorzieningen, evenals tot andere hulpmaatregelen. Daarnaast legde hij ook de nadruk op het ontwikkelen van een alomvattende strategie om andere problemen waarmee de provincies worden geconfronteerd, aan te pakken.

Premier Sharif prees de minister van Cultuur, Jeugd en Gemeenschapsontwikkeling van de VAE, sjeik Nahyan bin Mubarak Al Nahyan, voor het doneren van $10 miljoen aan de slachtoffers van de overstromingen. Op dezelfde manier bedankte hij president Erdogan en het Turkse volk voor het verlenen van humanitaire hulp aan Pakistan door de onmiddellijke verzending van tenten, essentieel voedsel en medicijnen met behulp van twaalf Turkse militaire vliegtuigen, vier treinen en twee Rode Halve Maan-voertuigen.

Uitchecken? President Alvi verwelkomt de inspanningen voor hulpverlening en herstel bij overstromingen in vivo Pakistan