Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Ring Floodlight Cam wordt in september verlaagd naar € 199

Het toevoegen van een aangesloten beveiligingscamera aan je huis is een van de beste manieren om inbrekers af te schrikken, en Ring’s Floodlight Cam is een van de beste die we ooit hebben gezien. Beter nog, het is afgeprijsd vanaf £ 50 tijdens de paasuitverkoop op Amazon.

De Floodlight Cam kost normaal £ 249, maar Amazon heeft hem voor de duur van september betaalbaarder gemaakt door de prijs te verlagen naar £ 199 – een besparing van 20 procent.

eekhoorn_widget_143406

De Floodlight Camera waarschuwt u niet alleen wanneer hij beweging detecteert via de camera met een gezichtsveld van 270 graden, maar straalt ook ongelooflijk helder licht uit, waardoor ongewenste bezoekers centraal staan ​​in uw huis.

Net als bij de videodeurbel van Ring kun je via de Floodlight-camera spreken om de koerier te instrueren een pakket bij een buurman of op een veilige locatie achter te laten, of om een ​​indringer beleefd te vertellen dat hij moet vertrekken. Als praten niet genoeg is, kun je zelfs een redelijk luid alarm laten afgaan om mensen weg te jagen.

Er kunnen bewegingszones worden ingesteld zodat u geen melding krijgt van de normale hondenuitlaatservice en clips worden opgeslagen in de cloud, waarvoor u een abonnement nodig heeft.

Ring biedt ook 28 procent korting op zijn Stick Up Cam – zowel de bekabelde als de batterijversie kosten nu £ 129.

eekhoorn_widget_160890