Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De RZA van de Wu-Tang Clan speelt 5 versnellingen en gebruikt de…

Gigi 5 Het is echt mijn meest verwachte game dit jaar! Vandaag de release van Gigi 5 Ultieme editie voor Xbox Game Pass Ultimate-leden, verkrijgbaar in de Microsoft Store, ter ere van de lancering van mijn meest verwachte televisieprogramma van het jaar op Hulu: “Wu-Tang: An American Saga.” De Xbox Sessions-aflevering van vandaag gaat dieper in op de twee uitgenodigde spelers, RZA van de beroemde “Wu-Tang Clan” en haar zoon en speelkameraadje Rakeem.

Voordat je je voorbereidt Gigi 5, RZA en Rakeem worden in een schaakspel boordevol actie geworpen? Dat klopt, de vader en zoon streden tegen elkaar in een intens spelletje snelschaak voordat ze hun digitale speerwerpers maakten voor Gigi 5 gezamenlijke actie op Xbox One X, de krachtigste console ter wereld. Hoewel het schaakspel misschien is geëindigd met een handdruk, zou je ze moeten horen meedoen Gigi 5 vecht minder dan vriendelijk.

RZA legde ook gedetailleerd uit over “Wu-Tang: An American Saga.” De eerste drie afleveringen staan ​​nu op Hulu en elke woensdag verschijnen er nieuwe afleveringen. Hij vergeleek de teksten van Wu-Tang met geconcentreerd druivensap en vertelde hoe hij onderweg ontspande toen hij Pac-Man belde over hersenscheuren en wat hij wilde zien in de toekomst van Wu-Tang.

Ter ere van de uitgenodigde spelers en de Upstream-première van Wu-Tang: An American Saga hebben we de Wu-Tang Collectable Xbox One-console gemaakt – een Xbox die je nog nooit eerder hebt gezien en die je kunt winnen. Deze unieke Xbox One brengt de scène naar voren met een 3D-draaitafel die rechtstreeks op de console wordt afgedrukt. Deze Xbox Meets Turntable-mashup ziet er zo echt uit dat je denkt dat je de opname van “Wu-Tang Clan” daadwerkelijk zou kunnen spelen.

Logo voor Wu-Tang: een Amerikaanse sage Ga op een opnamedeck zitten en versier de speciaal ontworpen Xbox One draadloze controller. Blijf ons in de gaten houden Xbox-Twitter Channels vanaf zaterdag 7 september om kans te maken op deze unieke Xbox One.

De Xbox One Wu-Tang Collectible-console is alleen bedoeld voor weergavedoeleinden en is niet bedoeld voor daadwerkelijk gamen. Er is geen noodzaak om te kopen. 18+ Tickets zijn toegankelijk voor inwoners van landen die compatibel zijn met Xbox Live. U moet dit doen tussen 7 september 2019, 11.00 uur en 28 september 2019, 10.00 uur. [PT] gedateerd zijn. Voor meer informatie, zie het officiële reglement

Gigi 5 De Ultimate Edition is vandaag ook uitgebracht voor Xbox Game Pass Ultimate-leden en Microsoft Store-aankopen voor Xbox One en Windows 10; De Standard Edition wordt op 10 september uitgebracht en zal beschikbaar zijn voor alle Xbox Game Pass-leden, en zal voorlopig wereldwijd worden uitgebracht.

Vergeet niet de volledige aflevering te bekijken, gepresenteerd door Rukari Austin met La RZA en Rakeem op Xbox Channel Mixer en YouTube Xbox Channel.

Blijf verbonden met Xbox Wire voor aankomende Xbox Sessions-afleveringen!