Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Samsung e-shop biedt 10% korting bij aankoop van geselecteerde apparaten uit het Galaxy-assortiment

Productlijn van het merk Galaxy De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung viert zijn 10-jarig jubileum. Bij deze gelegenheid kunnen potentiële klanten profiteren van de korting van 10% die ze kunnen vinden in de officiële e-shop samsung.sk.

Wie je ook bent van 26 augustus tot 1 september 2019 koopt een van de geselecteerde producten Galaxywins 10% speciale korting. Hij wordt automatisch direct aan de winkelwagen toegevoegd, zo laat de fabrikant weten in een persbericht.

Er zijn veel producten in de Samsung e-shop waarvoor de korting kan worden gebruikt. Dit geldt echter niet voor iedereen. Deze korting geldt niet voor mensen die geïnteresseerd zijn in de nieuwste apparatuur Samsung Galaxy Note 10 en Note10+. Galaxy Tab S6 En Galaxy Bekijk Active2.

Maar het geldt voor Samsung Galaxy S10 evenals andere smartphones (bijvoorbeeld Galaxy A), sportarmbanden, eerder geïntroduceerde smartwatches en zelfs de hoofdtelefoons van het merk AKG.

Samsung Galaxy S10

De officiële Samsung e-shop is de ideale, veilige en betrouwbare plek om apparaten te kopen in de werkplaats van deze fabrikant. Zorg ervoor dat u het product dat u selecteert, vergelijkt met het aanbod van andere detailhandelaren in consumentenelektronica. De uiteindelijke prijs kan lager zijn.

Horloges bijvoorbeeld Galaxy horloge met een diameter van 42 mm biedt Samsung voor 309 eurotegen een adviesprijs die na de officiële lancering werd bekendgemaakt. Bekijken na 10% korting kost € 278,10.

Datart verkoopt ze echter voor 274,90 EURdezelfde prijs is ook HEJ.sk, in TPD kun je de prijs vinden 269 ​​euro. Dit is een verkooppunt dat door Samsung op haar website wordt aanbevolen. Bij andere elektronicawinkels vindt u zelfs goedkopere prijzen.

Ook de bekende prijsvergelijking kan helpen.