Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Samsung Galaxy M30’s met drievoudige camera’s aan de achterzijde worden naar verwachting in september in India gelanceerd

Samsung lanceerde eerder dit jaar de Galaxy M30-smartphone in de “M-serie” in India. De mogelijke opvolger van de M30, namelijk de Galaxy M31, is onlangs opgedoken samen met belangrijke details, maar nu suggereert een nieuw rapport de lancering van de Galaxy M30s met drievoudige camera-opstelling in India al volgende maand.

Volgens rapporten zal Samsung de Galaxy M30s in september 2019 in India lanceren. Er wordt verwacht dat de smartphone een drievoudige camera aan de achterzijde zal hebben en dat de primaire sensor een 48 MP-eenheid zal zijn. Het rapport zegt ook dat de Galaxy M30s zal worden aangedreven door de nieuwe Exynos-processor, die niet te zien is op de vier gelanceerde smartphones uit de Galaxy M-serie.

Er wordt ook verwacht dat Samsung een toonaangevende batterij in de Galaxy M30s zal lanceren en dat deze ook snellaadfuncties zal bevatten. “Samsung heeft gekozen voor de toonaangevende batterijcapaciteit van de nieuwe smartphone. Galaxy M30’s ondersteunen ook snel opladen”, aldus het rapport, onder verwijzing naar bronnen.

Omdat het een smartphone uit de M-serie is, wordt verwacht dat Samsung de Galaxy M30s in India voor een prijs van minder dan 20.000 roepies zal lanceren. Er wordt verwacht dat het volgende maand officieel wordt en we zouden in de komende dagen meer details moeten weten.

bron

Auteur: Manoj Nagendra

Manoj Nagendra heeft een passie voor smartphones en de nieuwste technologie. Hij houdt van schrijven en onderzoek doen naar de nieuwste technologieën en is vaak te vinden op een Android-telefoon. Je kunt hem volgen op Twitter @ manojshesh24 en ook mailen op manojnagendra@fonearena.com Bekijk alle berichten van Manoj Nagendra