Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De schema’s. De belangrijkste vakbeurs voor consumenten- en technologie-elektronica in Europa opent zijn deuren

IFA 2019: de schema’s. De belangrijkste vakbeurs voor consumenten- en technologie-elektronica in Europa opent zijn deuren. De komst van IFA tijdens de zomervakantie is het kader dat de belangrijkste technologiebedrijven hebben gekozen om de nieuwigheden van hun catalogi voor de rest van 2019 te presenteren.

De IFA begint op vrijdag 6 september op de handelsbeurs van Berlijn (ExpoCenter City Messedamm) en loopt tot aanstaande woensdag 11 september. Verschillende technologiefabrikanten zullen de afgelopen dagen echter gebruiken om het nieuws dat zij presenteren te delen met beursbezoekers.

IFA 2019 WOENSDAG 4

De Taiwanese fabrikant Acer presenteert als een van de eersten zijn nieuwe producten op IFA 2019 en hield op woensdag 4 september om 10.30 uur een persconferentie. Er wordt verwacht dat het bedrijf zijn assortiment Predator-gamingcomputers en andere producten zal uitbreiden onder het Creative Professionals ConceptD-merk, dat in april werd geïntroduceerd.

De openingspersconferentie van IFA 2019 vindt eveneens plaats op woensdag 4 september om 13.00 uur. Daar presenteren de organisatoren de 2019-editie van de beurs, die sinds 1926 als wereldradiotentoonstelling wordt gehouden.

IFA 2019 DONDERDAG 5

Ook deze donderdag 5 november hebben enkele bedrijven besloten hun nieuwigheden te promoten, zoals Philips, dat zijn televisie- en audionieuws zal presenteren tijdens een evenement dat om 12.00 uur plaatsvindt.

Samsung zal om 11.00 uur zijn nieuws voor de komende maanden van het jaar presenteren tijdens een conferentie. Van het Zuid-Koreaanse bedrijf wordt verwacht dat het naast zijn catalogus met huishoudelijke apparaten ook naar zijn opvouwbare ‘smartphone’ verwijst. Galaxy Fold, waarvan de lancering werd uitgesteld vanwege ontwerpproblemen, stond gepland voor september.

Ook het Japanse Sony presenteert donderdag 5 juni zijn nieuwe toestellen op een persconferentie vanaf 13.00 uur waar nieuws over zijn Xperia-telefoons wordt verwacht, met name over een mogelijke opvolger van zijn vlaggenschip Xperia 1.

Om 14.30 uur zal de Chinese fabrikant TCL Communication zijn nieuwigheden presenteren op IFA 2019. Dit bedrijf, eigenaar van het merk ‘smartphonesAlcatel’, zal de eerste mobiele apparaten onder zijn eigen merk presenteren voor de wereldmarkt, die in augustus al in opkomst was .

TCL zal naar verwachting ook andere technologische innovaties presenteren, waaronder Project Archery die opvalt, een draagbaar scherm ter grootte van een zonnebril dat een 100-inch filmische ervaring mogelijk maakt, evenals nieuwe flexibele schermen en scharniermechanismen voor mobiel gebruik.

Lenovo van zijn kant zal om 19.30 uur een persevenement houden waar nieuws over zijn computerlijnen en ook over zijn merk Marca te zien zal zijnsmartphonesMotorola.

Dit zal plaatsvinden vóór conferenties van andere fabrikanten, zoals Honor om 16.00 uur (nieuwe telefoons worden niet langer verwacht na de release van de Honor 20-reeks in mei), en Toshiba zal om 16.30 uur zijn nieuwe tv’s onthullen, terwijl Sharp dat zal doen Aangeschafte apparatuur De Dynabook Notebook Division riep haar evenement om 16.00 uur uit.

Een andere hoofdtak van IFA is technologie voor huishoudelijke en huishoudelijke apparaten. De Turkse fabrikant Beko houdt donderdag 5 om 12.00 uur zijn presentatie.

IFA 2019 VRIJDAG 6

Op dezelfde dag van de opening van IFA 2019 zal Huawei als eerste bedrijf ter plaatse verschijnen met een openingspresentatie van de CEO van de consumentendivisie Richard Yu, die ‘s ochtends om 10.30 uur zal plaatsvinden. Dit evenement zal het nieuwe vlaggenschip Mate30-assortiment, dat op 19 september in München (Duitsland) zal worden gepresenteerd, niet bereiken, maar zal naar verwachting verwijzen naar het Amerikaanse veto.

LG heeft geen grote persconferentie georganiseerd om zijn nieuwe producten te onthullen, maar het heeft wel vooruitgang geboekt, want om 10.00 uur zou het nieuws over zijn mobiele assortiment zelfs aan een derde assistent in het buitenland presenteren.

Andere bedrijfsevenementen die op de dag plaatsvinden, zijn onder meer die van Signifiy en Philips Hue met het assortiment IoT-apparaten van beide bedrijven, die om 08.30 uur plaatsvinden, evenals een keynote speech van Qualcomm om 14.00 uur. Cristiano Amon zal deelnemen en dit valt samen met de lancering van Toshiba’s Europese divisie, waar de nieuwe opslagoplossingen N300 en X300 zullen worden gepresenteerd met eenheden tot 16 TB.