Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De slimme bril van Xiaomi zal beschikken over een camera van 50 megapixels & 15x zoom

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Xiaomi slimme bril zal een 50 megapixel camera & 15x zoom

Chinees bedrijf Xiaomi heeft onlangs een nieuwe slimme bril geïntroduceerd genaamd Mijia. Xiaomi Mijia zal de focus zijn van een crowdfundingcampagne die op 3 augustus live gaat. Dit koppel Xiaomi slimme bril zal enkele veelbelovende functies bevatten.

Xiaomi Smart Glasses wordt beschouwd als een draagbare camera

Het is de moeite waard om hier te vermelden dat slimme brillen helemaal geen nieuwe technologie zijn. Google Glass werd een paar jaar geleden geïntroduceerd. De aankomende Xiaomi Mijia lijkt veel op Google Glass. Wearables zijn echter nog steeds ongebruikelijk en verre van mainstream. Het goede nieuws is dat de zaken langzaam veranderen als gevolg van een verscheidenheid aan innovaties en de algehele groei in de AR/VR-markt.

Xiaomi Mijia ziet eruit als een gewoon brilmontuur. Het wordt geleverd met een micro-OLED-scherm waarop informatie wordt weergegeven. Bovendien zal de slimme bril pronken met een primaire camera van 50 megapixels en een periscoopcamera van 8 megapixels met een lagere resolutie. Volgens de rapporten zal het apparaat een batterij van 1.020 mAh bevatten die ongeveer 1,5 uur continu opnemen met de camera mogelijk zal maken. Is het niet geweldig?

De periscoopcamera van Xiaomi Mijia biedt 5x optische zoom plus 15x digitale zoom. Bovendien wordt het geleverd met optische beeldstabilisatie om onscherpte en beweging te verminderen. We weten allemaal dat het grootste probleem met op het hoofd gedragen camera’s het effect van continue beweging is. Daarom is beeldstabilisatie een belangrijk kenmerk om een ​​goede beeldkwaliteit te behouden. Het door Xiaomi gedeelde promobeeld bevat ook een vermelding van een “AI-camera”. Het bedrijf beweert dat de komende wearable Engels naar het Mandarijn kan vertalen en omgekeerd.

De Xiaomi slimme bril omvat Bluetooth 5.0, Wi-Fi, ondersteuning voor snel opladen via een magnetische oplader en talrijke augmented reality-functies. Xiaomi Mijia-prijs zou $370 moeten zijn. Het wordt op 3 augustus op de Chinese markt gelanceerd via een crowdfundingcampagne. Tot nu toe is er nog niets gezegd over de wereldwijde beschikbaarheid van de smartwatch.

Lees ook: Xiaomi brengt de weggeefwedstrijd van het jaar uit