Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Sony Xperia 2 is te zien in nieuwe, gefilterde print renders

Gisteren een foto van de Sony Xperia2 Hierdoor konden wij jouw ontwerp leren kennen.

Ze waren a. vandaag. Gepubliceerd complete set officieel ogende persweergaven Bekijk de telefoon vanuit meerdere hoeken, ook in meerdere kleuren.

De Xperia 2 is vergelijkbaar met de Xperia 1, behalve de drievoudige cameraconfiguratie aan de achterkantdie zich nu in de linkerbovenhoek van het apparaat bevindt in plaats van langs de middenas.

Aan de linkerkant bevindt zich de simkaartsleuf en aan de rechterkant bevindt zich de vingerafdrukscanner, geflankeerd door de volumeregeling en de aan / uit-knop.

Er is ook een speciale cameraknop onder een exclusieve functie van Sony voor een lange tijd.

Er zit een USB-C-poort aan de onderkant van de telefoon, geflankeerd door de hoofdmicrofoon en een luidsprekerrooster. Aan de bovenkant van de telefoon bevindt zich de secundaire microfoon. De Xperia2 Het wordt niet geleverd met een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm, maar de Xperia 1 ook niet.

Wat de specificaties betreft, zal de Sony Xperia 2 er een hebben 6,1″ scherm 21:9 Deze waarde is 0,4 inch kleiner dan die van de Xperia 1. Hierdoor zal hij waarschijnlijk een kleinere accu meedragen dan de 3.330 mAh-accu van de

De Xperia 2 zal naar verwachting beschikken over een Snapdragon 855 met 6 GB RAM en 128 GB opslag.