Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De telefoon van Shahbaz Gill zal waarschijnlijk worden opgestuurd voor forensisch onderzoek

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: De telefoon van Shahbaz Gill wordt waarschijnlijk voor forensisch onderzoek opgestuurd

In een opruiingszaak heeft een speciale districts- en zittingsrechtbank in Islamabad woensdag PTI-leider Shahbaz Gill voor 48 uur in hechtenis genomen. De regering van Punjab ontkende de detentie echter, wat tot drama leidde. Gill werd uiteindelijk echter gearresteerd door de Hoofdpolitie.

Volgens de aanwijzingen van het Hooggerechtshof van Islamabad hoorde rechter Zeba Chaudhry van het aanvullende district en de zittingen het herzieningspleidooi van het Openbaar Ministerie (IHC).

Tijdens de inval vertelde Shahbaz Gill, die werd gearresteerd, aan journalisten dat het wapen niet van hem was. Hij vermoedde dat het het wapen van zijn bewaker zou kunnen zijn of dat het daar met opzet was geplaatst.

Volgens de politie hebben rechercheurs ermee ingestemd om de mobiele telefoons en satelliettelefoons die in Gills kamer zijn gevonden, te onderwerpen aan forensische analyse nadat alle juridische procedures zijn afgerond.

Hij legde uit dat de verdachte tegen de onderzoekers had gelogen en dat een leugendetectortest vereist was.

Hij beweerde dat de rechter van dienst vele factoren had verwaarloosd bij het afwijzen van het verzoek om aanvullende voorlopige hechtenis. PEMRA had de officier van justitie nadere informatie verstrekt over het verhoor van de verdachte.

Volgens Rizwan Abbasi bevestigde de verdachte tegenover de politie dat zijn enige mobiele telefoon bij zijn chauffeur was. Hij zei dat de opsporingsambtenaar er specifiek op wees dat de aanklager naast de aanschaf van de apparaten nog tal van andere factoren moest onderzoeken.

Bronnen zeiden dat de politie Gill ook naar Punjab House bracht, waar hij een kamer had.