Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Twitter-bewerkingsknop wordt binnenkort uitgerold voor betalende abonnees

Let op: het volgende artikel kan je helpen: De Twitter-bewerkingsknop wordt binnenkort uitgerold naar betalende abonnees

Mensen vragen al heel lang om een ​​manier om tweets te bewerken, maar Twitter zwijgt. Zelfs andere sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram en TikTok faciliteren gebruikers door hen de functionaliteit te bieden om berichten en statussen te bewerken. Sinds de oprichting van Twitter is deze functie niet beschikbaar geweest, misschien vanwege de andere aanpak van het bedrijf, maar nu wordt de Twitter-bewerkingsknop eindelijk getest.

Het is een grote verandering voor Twitter en de knop Bewerken zal naar verwachting later deze maand worden vrijgegeven nadat deze is getest. Op dit moment wordt deze functie beschikbaar gesteld aan Twitter Blue-abonnees, die $ 4,99 per maand betalen voor de dienst om toegang te krijgen tot premiumfuncties.

De knop Bewerken wordt gefaseerd gelanceerd. In eerste instantie zal de test beperkt zijn tot één land en later worden uitgebreid omdat Twitter kan bepalen hoe gebruikers deze nieuwe knop gebruiken. Toen het bedrijf hierover werd geïnformeerd, zei het:

“We beloven dat we goed zullen letten op de invloed van deze functie op de manier waarop mensen lezen, schrijven en communiceren.”

De bewerkte tweet toont het tijdstip waarop de betreffende tweet is bewerkt. Het zal er zo uitzien.

Als je niet een van de gelukkige gebruikers bent die zijn geselecteerd om te testen of als je niet bent geabonneerd op Twitter Blue, kun je nog steeds zien of een tweet is bewerkt.