Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De verificatiebadge voor Twitter-telefoonnummers wordt momenteel getest

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: De verificatiebadge voor Twitter-telefoonnummers wordt momenteel getest

Sociale media-apps Probeer tegenwoordig in de schijnwerpers te blijven door gebruikers te betrekken bij nieuwe toevoegingen aan hun lijst met functies. Bijna dagelijks ontvangen we onze praktijkgerichte rapporten over de introductie van nieuwe en opwindende functies in deze apps. Vandaag kwamen we erachter Twitteren test een badge voor telefoonnummerverificatie.

Volgens recente rapporten heeft app-onderzoeker Jane Manchun Wong onthuld dat Twitter een nieuwe profielbadge test voor gebruikers die hun telefoonnummers hebben geverifieerd. Bovendien bevestigde het bedrijf dinsdag ook dat het dit experiment uitvoert “Laat mensen context toevoegen aan hun accounts.”

Het kan belangrijk zijn om te verifiëren dat een gebruiker met de telefoonverificatiebadge geen robot is. Het bedrijf heeft verder onthuld dat dit een van de manieren is waarop mensen geloofwaardige informatie kunnen vinden en meer informatie kunnen geven over verschillende soorten accounts. Bovendien is deze verificatie slechts een deel van het proces en wordt momenteel alleen de verificatie van telefoonnummers getest met een optie in Instellingen. Het bedrijf heeft geen details verstrekt over hoe wijdverspreid de test is of wie de badge in de nabije toekomst zal zien.

Het bedrijf heeft onlangs een bug opgelost waardoor aanvallers naar een mobiel nummer konden zoeken en konden zien of een bestaand Twitter-profiel aan dat specifieke nummer was gekoppeld. Het had gevolgen voor minstens 5,4 miljoen accounts. Het is dus niet het eerste platform dat zelfverificatie probeert. Dating-apps zoals Bumble en Tinder hebben ook op foto’s gebaseerde vrijwillige verificatieprocessen.

Het socialemediabedrijf zei verder dat het verschillende initiatieven neemt om de authenticiteit van de gesprekken op het platform te behouden. Het doel is om mensen meer manieren te geven om zichzelf te identificeren en uit te drukken op Twitter en in hun profielen. Het is echter nog niet duidelijk of een geverifieerde telefoonnummerbadge een vorm van expressie is of een markering van een niet-botprofiel.

Lees ook: Twitter introduceert “Locatie Spotlight-functie” voor alle zakelijke accounts – PhoneWorld