Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Vivo NEX 3 5G kan twee stappen vooruit en één stap terug doen

Vivo Nederlands: emagazine.credit-suisse.com/app/art…1007 & lang = nl Het heeft altijd geprobeerd de krantenkoppen te halen door het eerste bedrijf te zijn in veel nieuwe mobiele technologieën Vivo NEX S. Het was de eerste telefoon die zijn toevlucht nam tot een camera die een groot deel van de rand van de telefoon kon verwijderen, waardoor een aantal nichetelefoons ontstond die hetzelfde deden. Met de Vivo NEX Dual Display Edition en de Vivo APEX 2019 leek het bijna alsof de telefoonmaker een bepaalde richting op ging. De Vivo NEX 3 5G-teaser zou echter anders kunnen suggereren, wat duidt op een soort terugkeer naar de normaliteit met ten minste twee belangrijke kenmerken die nog moeten opscheppen.

De Vivo NEX 3 5G zal alleen een display hebben, althans op basis van onderstaande videoteaser. Tot op zekere hoogte lijkt dit op een terugkeer naar het Vivo NEX S-ontwerp, waarbij de focus meer op de pop-upcamera ligt. Gelukkig lijkt het erop dat Vivo inderdaad voor dit ontwerp heeft gekozen in plaats van bijvoorbeeld voor een perforatie-uitsnede.

De focus van Vivo zal echter hoogstwaarschijnlijk liggen op het “waterval”-scherm, waarvan de zijranden scherp buigen, waardoor de indruk wordt gewekt dat er op deze plaatsen geen randen zijn. Natuurlijk zijn ze er nog steeds, alleen niet waar je handpalm of vingers kunnen rusten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onbedoelde aanrakingen.

Een ander ding dat Vivo niet erg leek te vinden, zijn de camera’s op de telefoon. Beginnend met twee op de Vivo NEX, zal de NEX 3 5G er drie hebben. In tegenstelling tot de NEX Dual Display Edition bevinden ze zich echter alle drie in de ronde camerabult. Maar volgende maand, en waarschijnlijk zelfs volgende week, weten we of de sensoren verbeterd zijn.

Vivo plaagt dat het Vivo NEX 3 5G-debuut in september zal plaatsvinden, waarschijnlijk rond de tijd dat IFA 2019 plaatsvindt. 5G zal uiteraard een centrale rol spelen in het spel van het bedrijf, maar het zou ook het minst interessante aan deze telefoon kunnen zijn gezien het gebrek aan 5G-netwerken in de wereld.