Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De volgende generatie Galaxy Fold van Samsung zou met een lagere prijs verkrijgbaar kunnen zijn

Toen de Samsung Galaxy Fold eerder dit jaar werd aangekondigd, was een van de schokkende dingen niet zozeer de opvouwbare technologie, maar eerder de prijs, waardoor het prijskaartje maar liefst $ 1.980 zou bereiken. Dit is bijna het dubbele van de prijs van een standaard vlaggenschip van Samsung.

Je zou kunnen stellen dat we betalen voor revolutionaire nieuwe technologie, maar het nadeel is dat we betalen voor technologie die niet is getest. Uiteraard is deze prijs meer gericht op early adopters die bereid zijn een gokje te wagen. Het goede nieuws is dat, volgens een exclusief rapport van SamMobile, de volgende generatie Galaxy Fold Samsung mogelijk de prijs zal laten verlagen.

Het rapport vermeldt niet precies hoeveel goedkoper de nieuwe Galaxy Fold zou kunnen zijn, maar met een prijs van $ 1.980 zou alles minder dan dat goedkoper zijn. We betwijfelen of Samsung de prijs zal verlagen naar $ 1.000, aangezien je in wezen tegelijkertijd voor een telefoon en een tablet betaalt. Een potentieel lagere prijs zou er echter voor kunnen zorgen dat het meer klanten aanspreekt.

Het is ook logisch om de prijs te verlagen. Dit komt omdat nieuwe technologieën vaak duurder zijn, maar naarmate ze normaliseren, worden ze goedkoper. Dat klinkt alsof het goed nieuws zou zijn voor potentiële gebruikers, maar volgens het rapport was een van de compromissen die Samsung moest sluiten de opslag, waar de telefoon wordt geleverd met 256 GB in plaats van 512 GB.

Neem het voorlopig met een korreltje zout, maar de verwachting is dat de eerste generatie Galaxy Fold op 6 september officieel opnieuw wordt uitgebracht.

Bron: SamMobiel