Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Xbox Scarlett CPU-set krijgt een flinke boost

TheXomil / Pixabay

Microsoft en Sony zijn de strijd aangegaan in een poging de hype rond hun volgende generatie consoles op te voeren. Nu is het de beurt aan Microsoft met een update voor de Xbox Scarlett CPU. Volgens Xbox General Manager Aaron Greenberg kunnen gamers een enorme upgrade verwachten.

Grote upgrade verwacht voor Xbox Scarlett CPU

Hij vertelde Official Xbox Magazine (interviewfragment beschikbaar via Games Radar) op Gamescom 2019 dat consoles van de volgende generatie, met name de volgende Xbox, zich waarschijnlijk zullen concentreren op de CPU als een belangrijk gebied voor upgrades. Dit verschilt van hun benadering van de vorige generatie consoles, die zich concentreerden op graphics en GPU.

Greenberg vertelde de technische site dat ze zich “goed” voelen over wat ze met de Xbox One X hebben gedaan en dat dit team ook aan Project Scarlett bouwt. Hij voegde eraan toe dat consoles van de huidige generatie een “enorme GPU-upgrade” bieden ter ondersteuning van 4K-graphics en “vele andere voordelen” zoals verbeterde opslagcapaciteit. Hij gelooft echter dat de consoles van de volgende generatie zich zullen concentreren op framerates in plaats van op grafische afbeeldingen. Daarom verwacht hij dat de CPU van de Xbox Scarlett een grote upgrade zal krijgen. Hij legde uit dat dit betekent dat consoles niet alleen 4K-graphics ondersteunen, maar ook framesnelheden tot 120.

“Ik denk dat dit het soort vaardigheden is dat mensen vandaag de dag niet meer zullen zien,” voegde hij eraan toe. “En dan direct supersnel spelen met SSD-schijven om direct te kunnen hervatten, grote games te spelen en te kunnen spelen door de laadtijden en laadschermen die vandaag de dag bestaan ​​te verwijderen. Dit zal een grote verandering zijn. “

Face-off verwacht in 2020

Toen Microsoft dit jaar op de E3 de Xbox Scarlett plaagde, benadrukte het bedrijf ook dat het zich zou richten op het wegwerken van laadschermen. We verwachten enkele verbeteringen aan de graphics in de volgende generaties, maar de focus lijkt meer op het technische aspect te liggen via de Xbox Scarlett CPU dan op het uiterlijk via de GPU.

De Xbox Scarlett zal naar verwachting volgend jaar, op tijd voor de feestdagen, verschijnen. Hoewel Sony de PlayStation 5 nog niet officieel heeft onthuld, wordt verwacht dat het bedrijf dit in februari zal doen, voorafgaand aan de kerstlancering van volgend jaar, waarbij de Xbox Scarlett en PS5 het tegen elkaar opnemen tijdens het winkelseizoen.