Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Xiaomi RedmiBook Pro 14 is vergelijkbaar met een MacBook en kost ongeveer $ 560

De RedmiBook Pro 14 lijkt sterk op veel notebooks die de afgelopen jaren op de markt zijn gekomen, maar vooral op een bepaald model. De RedmiBook Pro 14 is verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, donkergrijs en roze. Het scherm met zwarte randen bevindt zich boven een zwart toetsenbord in een metalen uitsparing in dezelfde kleur als het metaal. Dit apparaat draait geen AppleMacOS-software van Microsoft voor Windows 10 en Office Home.

Alle RedmiBook Pro 14-configuraties zijn voorzien van een 14-inch Full HD-scherm, waardoor ze iets minder scherp zijn dan Apple MacBook-apparaten van vergelijkbare grootte. Ze hebben allemaal randen van 5,75 mm en een body-to-screen-verhouding van 81,2% (uiteraard alleen vergeleken met het bovenpaneel). Alle modellen wegen zo’n 1,5 kg en zijn voorzien van batterijen, waarvan Xiaomi een oplaadtijd van 10 uur voorstelt.

Deze laptops werken met de nieuwste implementatie van Quick Charge die Xiaomi voorstelt. In dit geval betekent dit dat de notebook in slechts 35 minuten tot 50% kan worden opgeladen. Dit kan de eerste grote implementatie zijn van “snel opladen” door een bedrijf als Xiaomi op een groot deel van de mobiele elektronica buiten een smartphone, maar het zal niet de laatste zijn.

Het toetsenbord, dat eigenlijk bekend zou moeten zijn, heeft een toetsafstand van 1,3 mm en een toetsafstand van 19 mm. Waar deze machine de nieuwste MacBooks van Apple overtreft, is het aantal poorten. Dit apparaat heeft 2x USB 3.0-poorten, 1x USB 2.0-poort, 1x full-size HDMI-poort en 1x standaard 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

Voor de RedmiBook Pro 14 worden drie verschillende configuraties aangeboden voor deze notebook, evenals drie verschillende exterieurkleuren (zilver, donkergrijs en roze). Twee modellen zijn uitgerust met Intel Core i5-chipsets, de derde met een Core i7. Hieronder staan ​​ze alle drie met de verwachte prijzen.

• Intel Core i5, 8 GB RAM / 256 GB / NVIDIA MX250 GPU – RMB 3999 • Intel Core i5, 8 GB RAM / 512 GB / NVIDIA MX250 GPU – RMB 4499 • Intel Core i7, 8 GB RAM / 512 GB / NVIDIA MX250 GPU – RMB 4999

Als we de goedkoopste Chinese Yuan-versie van deze machine rechtstreeks in USD omrekenen, krijgen we ongeveer $560. Zelfs als Apple’s MacBook-lijn deze notebooks in elke competitie beter zou kunnen presteren, zou dat voor veel consumenten niets uitmaken – niet als de notebook er goed uitziet en de prijs zoveel lager is dan de laagste van Apple. In ieder geval voor een nieuwe computer.

De RedmiBook 14 Pro is beschikbaar voor pre-order vanaf 29 augustus 2019 om 16:40 uur Chinese standaardtijd. De standaardverkoop begint op 6 september 2019 om 10:00 uur (China Standard Time). Op dit moment begint de verkoop via de officiële Chinese verkoopkanalen van Xiaomi.