Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Deze telefoons uit de Galaxy A-serie hebben geen dieptesensorcamera

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Deze telefoons uit de Galaxy A-serie missen een dieptesensorcamera

Samsung overweegt naar verluidt de cameraconfiguratie uit de A-serie te heroverwegen. Het bedrijf is van plan volgend jaar meer smartphones uit de Galaxy A-serie te lanceren. Dit zijn onder meer de Samsung Galaxy A24, Galaxy A34 en Galaxy A54. Voordat we deze smartphones uitbrengen, mogen we verwachten dat Samsung Galaxy A23s, Galaxy A33s, enz. zal uitbrengen. Ondertussen heeft een nieuw lek de cameraspecificaties voor de Galaxy A24, A34 en A54 onthuld.

Naar verluidt maakt Samsung deze stap om te concurreren met superieure cameraspecificaties in plaats van zoveel mogelijk camera’s op de smartphone te stoppen, wat een goede optie is. Lagere kosten zijn een andere reden om te verhuizen.

De Samsung Galaxy A24, Galaxy A34 en Galaxy A54 worden naar verwachting begin volgend jaar gelanceerd met een drievoudige camera-opstelling aan de achterkant. Volgens The Elec zal Samsung de traditie verlaten om een ​​2 MP dieptesensor op te nemen in zijn Galaxy A-serie telefoons die volgend jaar uitkomen.

Volgens hetzelfde rapport zal de Galaxy A24 een 50 MP hoofdsensor, een 8 MP ultrawide en een 5 MP macrocamera hebben, terwijl de A34 een 48 MP hoofdsensor zal hebben terwijl de andere twee hetzelfde blijven. Verrassend genoeg zal de A54, die het topmodel in deze groep zou moeten zijn, slechts een 5 MP ultrabrede camera bevatten als dit verhaal waar is. Naast de 50 MP hoofdcamera wordt dit ook de 5 MP macrocamera, die helaas nog steeds onmisbaar is voor Samsung.

Heeft deze sensorinflatie (die de echte inflatie lijkt te hebben voorspeld) ooit iemand ervan overtuigd dat een Samsung, Poco of Redmi van $ 200 fantastische camera’s heeft, alleen maar omdat er zo veel zijn? Niemand weet het. Deze trend moet echter snel worden gestopt en het lijkt erop dat Samsung zijn steentje zal bijdragen. Als dit verhaal waar is, zal het een goed begin zijn.