Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dingen die u moet weten bij het overstappen van Android naar iPhone

Is het de moeite waard om van Android naar iPhone over te stappen? Heeft u last gehad van deze vraag, vooral nadat u jarenlang een fervent Android-gebruiker bent geweest? Overstappen naar iOS kan een geheel nieuwe ervaring zijn, al kan het even duren voordat je aan de veranderingen gewend bent. Apple is inderdaad een van de beste. Maak je geen zorgen over hoe je de overstap zou maken. We hebben een kleine handleiding die u alles vertelt wat u moet weten voordat u overschakelt van Android naar iPhone.

Dingen die u kunt doen bij het overstappen van Android naar iPhone

Schakel over naar iOS

Een nieuwe telefoon is altijd welkom, maar als u ook van besturingssysteem verandert, komt er meer bij kijken dan alleen het plezier van het aanschaffen van een nieuwe telefoon. Er is een leercurve. We maken kennis met nieuwe functies, features en interfaces. Nadat u twee verschillende besturingssystemen hebt gebruikt, kunt u het verschil ertussen zien in plaats van alleen maar te vertrouwen op de feedback van iemand anders.

Terwijl u uw telefoon instelt en uw gegevens probeert te verplaatsen, kunt u een app gebruiken om de overdracht eenvoudiger te maken. Download de Move to iOS-app vanuit PlayStore. Deze app maakt het je gemakkelijk. De gegevensoverdracht vindt plaats in de kortst mogelijke tijd. U kunt afbeeldingen, berichten, contacten, accountgegevens, enz. draadloos overbrengen naar de nieuwe iOS-telefoon die u gebruikt. Hiervoor heb je een stabiele wifi-verbinding nodig. Bepaalde apps, muziek en video’s moeten op een andere manier worden overgezet.

maak een Apple ID aan

Een Apple ID is uw sleutel tot alle iOS-apparaten die u heeft. Alle apparaten zijn gekoppeld aan één Apple ID en wachtwoord. U kunt deze ID gebruiken om in te loggen op iTunes, iCloud, App Store, enz. Voor elke wijziging die u op uw telefoon aanbrengt of in de App Store koopt, heeft u de Apple ID en het wachtwoord nodig.

iTunes

Het volgende belangrijke item dat je nodig hebt is iTunes. U kunt het downloaden op uw Windows- of Mac-computer, vanwaar u muziek- of videobestanden van uw Android kunt overbrengen. Het beheren van de digitale media van je iPhone via iTunes is erg handig.

Vergeet niet dat iOS compleet anders is en dat Apple zijn eigen beveiligingssysteem heeft. Veel apps van derden kunnen niet op het besturingssysteem worden uitgevoerd. Zelfs als de apps naar de telefoon worden overgebracht, werken ze mogelijk niet op uw iPhone. Je hoeft alleen maar een andere app te gebruiken.

app Winkel

De App Store van Apple is net als de Play Store en je kunt alle apps vinden die op je iPhone draaien. U kunt eenvoudig zoeken naar games, winkel-apps, sociale-mediasites, muziek-apps, enz. en deze naar uw telefoon downloaden. De apps die beschikbaar zijn in de App Store zijn goedgekeurd door Apple. De meeste apps zijn betaald, dus kies de beste.

safari

Zoals Google voor Android is, is Safari voor iOS! Hoewel je Google nog steeds op je telefoon kunt gebruiken, werkt Safari prima op iOS-apparaten. Het synchroniseert ook bladwijzers op alle Apple-apparaten die u gebruikt, wat het erg handig voor u maakt.

FaceTime

Dit is een functie die in alle iPhones is ingebouwd. Terwijl u aan het bellen bent, heeft u de mogelijkheid om FaceTime te starten. Met deze functie kunnen twee mensen met elkaar communiceren via videochat. Een groepsconferentie is nog niet mogelijk. Er is een FaceTime-app die ook beschikbaar is voor de nieuwste versies van Apple iPhone. iPad, iPod Touch en Mac hadden altijd de app.

Het gebruik van een iOS-gebaseerde smartphone heeft zijn eigen voordelen. Nadat u de basiszaken kent voordat u van Android naar iPhone overschakelt, kunt u gemakkelijker met iOS omgaan.