Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Disney en Marvel Games Showcase 2023: alles aangekondigd

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Disney en Marvel Games Showcase 2022: alles aangekondigd

De allereerste Disney & Marvel Games Showcase vond plaats op D23 2022 en gaf ons een kijkje in de toekomst van Disney- en Marvel-games van ontwikkelaars over de hele wereld. Er was voor ieder wat wils, van Amy Hennigs nieuwe Marvel-game met Captain America en Black Panther, tot een nieuwe kijk op Marvel’s Midnight Suns, tot een nieuwe 2D-platformgame van Mickey and Friends en Tron: Identity.

Hoewel Disney eerder de aanwezigheid van Amy Hennigs Ensemble Marvel-game, Disney Dreamlight Valley, Lego Star Wars: The Skywalker Saga en Marvel’s Midnight Suns had geplaagd, bevatte de show nog steeds enkele welkome verrassingen, waaronder een platformgame met Mickey Mouse en zijn vrienden in de hoofdrol en een nieuwe Tron-spel. Andere Disney-bedrijven, zoals Lucasfilm Games en 20th Century Games, deden ook aankondigingen, dus verrassingen waren er genoeg. Alles wat tijdens de Disney & Marvel Games Showcase wordt onthuld, staat hieronder vermeld.

Marvel’s Middernachtzon

Na een lange vertraging verschijnt Marvel’s Midnight Suns nu op 2 december 2022 voor de volgende generatie consoles en pc. Helaas is er nog geen releasedatum vastgesteld voor de Switch-versie.

Disney Illusie-eiland

Disney Illusion Island, een prachtig uitziende coöperatieve platformgame met in de hoofdrollen Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy en Donald, was de tweede verrassing van de show. Het wordt in 2023 exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht door Dlala Studios, de maker van Battletoads (2020).

Tron-identiteit

Bithell Games, makers van Thomas Was Alone, hebben Tron: Identity aangekondigd, een nieuw visueel romanavontuur dat volgt op Query, een “detectiveprogramma belast met het oplossen van het mysterie van een ongekende misdaad.” Hoewel er niet veel anders is vermeld, weten we wel dat het in 2023 op pc en consoles zal verschijnen.

Pokémon Go-studio Niantic

De show eindigde met een korte preview van Niantic’s nieuwste Pokémon Go-game. Marvel World of Heroes is de titel van de aankomende mobiele AR-game van het team.

Avatar: Grenzen van Pandora

Hoewel het maar een korte glimp was, gaf de Disney en Marvel Games Showcase fans een snel voorproefje van de gameplay van Avatar: Frontiers of Pandora.

Lego Star Wars: De Skywalker Saga

Op 1 november wordt een verpakte editie van de bekende Lego-game uitgebracht met alle eerder beschikbare DLC en zes nieuwe personagepakketten.