Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Disney+ heeft een nieuwe lanceringsstrategie

Disney+ versterkt zijn strategie zodat geen enkele gebruiker kan ontsnappen aan het gebruik van zijn dienst.

We weten al dat het voorstel van Disney+ onberispelijk is. Combineer originele inhoud met titels waar iedereen op wacht en een aantrekkelijke prijs die de concurrentie verslaat.

Aan de andere kant belooft het gratis alle functies aan te bieden die de huidige streamingdiensten duurder maken, zoals 4K, HDR of de mogelijkheid tot gelijktijdig downloaden. En als je het gevoel hebt dat de inhoud van Disney+ niet genoeg is, kun je Hulu en ESPN+ in één abonnement opnemen voor $ 12,99.

Maar er is meer, nu Disney een nieuwe strategie hanteert om de aandacht van gebruikers op zijn streamingdienst te vestigen. Op D23 Expo werd een nieuwe actie gelanceerd waarmee gebruikers met aanzienlijke korting een abonnement van 3 jaar kunnen betalen. Het aanmaken van accounts staat gelijk aan het betalen voor 2 abonnementsjaren en een extra gratis jaar.

Een interessant aanbod aangezien dit overeenkomt met een maandelijkse betaling van gemiddeld bijna $ 4 voor de komende 3 jaar om te genieten van alle content van Disney+. Momenteel is deze aanbieding alleen geldig voor degenen die lid zijn van de D23-club in de VS.

Een interessante strategie om bij de lancering een goede gebruikersbasis te hebben, deze jarenlang te behouden en tegelijkertijd het billboard te vernieuwen en nieuwe voorstellen te creëren om ze op het platform te houden.