Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit is de eerste smart-tv van Xiaomi Redmi

Naast de officiële presentatie van de nieuwe Redmi Note 8 en Redmi Note 8 Pro en de nieuwe RedmiBook-laptops, presenteerde Xiaomi vandaag ook officieel het eerste smart TV-apparaat dat werd gelanceerd onder het submerk Redmi.

Dit is de Redmi TV 70″, een indrukwekkende smart-tv met een minimalistisch design en een 70-inch scherm dat compatibel is met 4K en HDR en, net als je telefoons, ook online op de markt komt voor een meer dan interessante prijs, slim, omdat het idee is om tegen een meer dan betaalbare prijs een high-end toestel aan te bieden, dat in dit geval op 10 september op de Chinese markt wordt ingeruild voor een prijs van 3.799 yuan, iets meer dan 480 euro.

Belangrijkste kenmerken

De nieuwe Redmi TV 70 “zal de gebruikelijke Amlogic-processor van de zesde generatie gebruiken, die ook over 14 technologieën beschikt om de beeld- en geluidskwaliteit te verbeteren. Het gaat gepaard met 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen.

Qua fysieke connectiviteitsopties beschikt hij over 3 HDMI 2.0-poorten, twee USB-poorten, een Ethernet-poort, evenals audio- en video-ingang en optische audio-uitgang (S/PDIF), zonder de traditionele antenne-aansluiting te missen. Qua draadloze connectiviteit beschikt u over dual-band Wi-Fi (2.4G/5G) en Bluetooth 4.2 connectiviteit, onder andere gebruikt voor uw afstandsbediening met ondersteuning voor stembediening.

Wat het besturingssysteem betreft: de nieuwe Redmi TV 70 “wordt geleverd met PatchWall AI TV, een aanpassing van Android TV voor de televisies van het bedrijf, die ook XiaoAI omvat, de virtuele assistent van het bedrijf, of, om ons beter te begrijpen, de Xiaomi Alexa , geïntegreerd Dit is het spraakbesturingssysteem beschikbaar op de afstandsbediening.

Pre-orders beginnen

Hoewel het op 10 september op de Chinese markt zal verschijnen, zullen gebruikers van die markt vanaf vandaag hun pre-orders kunnen plaatsen.

Wat we momenteel niet weten, is of dit model de grenzen zal overschrijden om andere markten te bereiken. Als u op andere markten belandt, is het het veiligst om enkele wijzigingen aan te brengen, terwijl u enkele verschillen behoudt met betrekking tot het model voor de Chinese markt.

Fotocredit: Xiaomi

Mục lục