Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit is de eerste telefoon met een 64 MP-camera

We weten al dat het in deze wereld van camera’s niet altijd de grootte is die er toe doet, maar eerder hoe goed deze is geïntegreerd met de rest van de hardware en software. Een 64 MP camera op een mobiele telefoon is echter niet minder verrassend.

Dit is wat ze hebben gepresenteerd in het Realme-bedrijf, de Realme XT, de eerste telefoon met een 64 megapixelcamera, die al te zien is in een publicatie op Weibo.

De CMO van het bedrijf, Xu Qi Chase, deelde de afbeelding die je hierboven ziet en verklaarde dat een van de vier camera’s aan de achterzijde de nieuwe hogeresolutiesensor van Samsung zou gebruiken, samen met een ultragroothoeklens, een macrolens en een diepe sensor

Ik wil echt sneller zijn dan Xiaomi om de eerste 64 megapixelcamera op een telefoon te lanceren sinds de Redmi Note 8. We zullen het over een paar dagen zien met dezelfde sensor met hoge resolutie. Omdat geen van beide de markt heeft bereikt, weten we niet wie de race zal winnen.

Begin augustus publiceerde Realme enkele foto’s gemaakt met deze mobiele telefoon. Standaard wordt 16 megapixel gebruikt om informatie uit groepen van vier pixels tegelijk te combineren. Het is mogelijk om grote details te zien, maar het is nog te vroeg om te bevestigen dat we te maken hebben met de beste camera ter wereld op een mobieltje, omdat we het gedrag ervan moeten zien bij weinig licht, beweging en andere.

Aan de andere kant heeft Xiaomi al aangekondigd dat het de nieuwe 108 megapixelsensor van Samsung in een ander volgend toestel zal integreren. Er lijkt dus eigenlijk sprake te zijn van een race zonder vaste data.