Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit is de OnePlus 7 Pro [Video]

We hebben een paar weken getest nieuwe OnePlus 7 Pro, een apparaat dat afgelopen mei werd gelanceerd en wordt beschouwd als de beste mobiele telefoon die het Chinese bedrijf ooit heeft gemaakt. In de volgende video zie je de binnenkant van de doos met alle accessoires, evenals verschillende afbeeldingen van de telefoon in gebruik.

De One Plus 7 Pro is het topmodel van de One Plus-telefoon

Zoals je kunt zien is het een zeer elegant glazen apparaat. Het heeft een 6,67-inch scherm en het paneel is Fluid AMOLED. Er zit geen inkeping in, de hele body wordt gebruikt en zelfs de vingerafdruklezer is in het scherm geïntegreerd.

Op de achterkant zie je het bedrijfslogo en de drievoudige cameramodule, een van de sterke punten van het toestel. De hoofdcamera heeft 48 megapixelsen dan heeft hij een telesensor van 8 en een groothoek van 16 megapixels. De camera aan de voorkant is geïntegreerd in een uitschuifbare module en beschikt over 16 megapixels. Het is verantwoordelijk voor gezichtsherkenning en gebruikt kunstmatige intelligentie om foto’s in één keer te verbeteren.

Naast de camera’s, waarin de telefoon ongetwijfeld uitblinkt, moet vermeld worden dat de binnenkant van het toestel voorzien is van de nieuwste Qualcomm, de Snapdragon 855-processor met 8 cores en dat het RAM-geheugen van 6 tot 6 kan oplopen tot 12 GB , afhankelijk van het model. Het geheugen kan 128 of 256 GB zijn.

De software wordt geleverd met de nieuwste versie van Android 9.0 met de One Plus-aanpassingslaag OxygenOS die voor een zeer soepele ervaring zorgt. De systeemprestaties zijn acceptabel snel.

Wat kunnen we nog meer benadrukken van de One Plus 7 Pro? Zijn 4.000 mAh-accu, die een actieradius van ruim een ​​dag biedt, en natuurlijk zijn prijs: hij is een concurrent in het high-end assortiment smartphones dat op de markt is en verkrijgbaar is vanaf 709 euro.

Als u andere beoordelingen van mobiele telefoons wilt zien, kunt u dat hier doen.