Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit is de reden waarom de opvouwbare telefoons een terugslag krijgen

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Dit is de reden waarom de opvouwbare telefoons een terugslag krijgen

Vorig jaar om deze tijd was Samsung zojuist de trotse eigenaar geworden van een opvouwbare telefoon, de Samsung Galaxy Flip3.

Voor degenen die niet bekend zijn: dit is een apparaat ter grootte van een smartphone dat in tweeën kan worden gevouwen.

We beseften dat we zouden horen dat dit de telefoon was waar we op hadden gewacht sinds de Motorola Razr Clam Shell uit 2004 – we hadden eindelijk een apparaat dat weer in mijn zak zou passen.

Dertien maanden later was de droom voorbij. De “vouwlijn” werd plotseling drastisch breder en werd een paar dagen geleden zilverkleurig, de onderste helft van het scherm werd groen, de bovenste helft reageerde niet meer en er begon een onheilspellende zwarte wolk over het scherm te groeien.

Er is een triest verhaal van een klant wiens Flip 4 het amper vijf uur na aankoop van deze telefoon overleefde.

Een lang leven is cruciaal voor succes

In 2019 werden met veel enthousiasme opvouwbare telefoons geïntroduceerd. Er is veel gespeculeerd in de industrie dat dit het apparaat zou zijn dat een stagnerende smartphone-industrie nieuw leven zou inblazen, een nieuwe buzz rond mobiele telefoons zou creëren en mensen zou overtuigen om te upgraden, ook al suggereren gegevens dat ze hun telefoons langer zouden houden zonder geïnspireerd te raken. door homogene zwarte rechthoeken.

Volgens Samsung zou de huidige iteratie 200.000 vouwen moeten kunnen weerstaan. Ik kan dit niet verifiëren, en ik ben een zware telefoongebruiker, maar ik betwijfel of ik de mijne zo vaak heb geopend in de 13 maanden dat ik hem bezat.

Wat de ‘opvouwbare revolutie’ betreft: Samsung beweert tegen 2021 meer dan 10 miljoen opvouwbare telefoons te hebben verkocht, en er is ongetwijfeld internet-aanhang voor de gadgets. Datzelfde jaar verkocht Apple in slechts drie maanden tijd ruim 49 miljoen iPhones, zo blijkt uit dataprovider Statista. Als gevolg daarvan blijven opvouwbare telefoons een relatief klein onderdeel van de miljardenbusiness in smartphones.