Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit is de reden waarom Google Stadia niet wordt afgesloten

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Dit is de reden waarom Google Stadia niet wordt afgesloten

Google houdt vol dat het zijn Stadia-gameservice niet afsluit, ondanks wat je de afgelopen dagen misschien hebt gehoord. De opmerking kwam nadat eerder deze week een gerucht de ronde deed dat de site later dit jaar zou kunnen worden gesloten. “Stadia gaat niet dicht”, luidt het officiële Twitter-account van Stadia.

De Twitter-handler tweette onlangs dat Google Stadia waarschijnlijk zal stopzetten. Hoewel een exacte tijdlijn niet bekend is, is het mogelijk dat dit voor het einde van deze zomer zal gebeuren. Het bedrijf is verplicht om klanten 30 tot 60 dagen vóór de sluitingsdatum van Stadia op de hoogte te stellen en de lidmaatschapskosten zonder extra kosten terug te betalen.

De scepsis is begrijpelijk: volgens een Kotaku-artikel (opent in een nieuw tabblad) van eerder dit jaar, slechts een week voordat de ontwikkelingsstudio van Stadia Games en Entertainment sloot, stuurde Stadia-CEO Phil Harrison een e-mail naar zijn collega’s waarin hij zei dat er “uitstekende vooruitgang” was door hen geprezen.

Destijds plaatste Ogden, een zelfbenoemde shitposter, eenvoudigweg een popcorn-emoji als reactie op de post. Dit was echter niet genoeg om te voorkomen dat de mythe grote schade aanrichtte aan de Stadia-gemeenschap, inclusief de officiële subreddit. Het siert Google dat Google met humor op het incident reageerde.

Houd er echter rekening mee dat de plannen van Google soms onverwacht zijn en dat dit in de toekomst kan veranderen. We houden u op de hoogte als er iets soortgelijks gebeurt.