Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit is de Xiaomi Qin AI Life, een mobiele telefoon met afstandsbediening

Xiaomi heeft een nieuwe mobiele telefoon te koop aangeboden die in niets lijkt op de eerder verkochte. Waarom? Omdat het belangrijkste doel is om de slimme apparaten die je in huis hebt te bedienen. Hier presenteren we het interessante Xiaomi Qin AI Life, een mobiele telefoon met afstandsbediening.

Deze smartphone wordt op de markt gebracht via Youpin. Xiaomi bedoelt zonder twijfel dat er op dit verkoopplatform allerlei producten verkrijgbaar zijn.

Xiaomi Qin AI-levensfuncties

Kenmerken

Xiaomi Qin AI-leven

afmetingen en gewicht 132,6 × 55,4 × 8,6 mm. 105 gram
Scherm 5,1”(1.440 × 576 pixels) met een beeldverhouding van 22,5:9.
verwerker Gespreide streng SC9832E.
RAM. 1 GB.
opslag 32 GB.
achteruitrijcamera 5 MP.
Connectiviteit en extra’s USB Type-C-poort, audiopoort, IR-infraroodpoort, Bluetooth 4.2 en een exclusieve virtuele assistent-knop.
accu 2100 mAh.
besturingssysteem Android Go 9.0.

Het ontwerp van deze telefoon ziet er behoorlijk langwerpig uit. Bovendien is het gemaakt met een kleurrijke plastic structuur die de aandacht trekt.

Het ontwerp van de Qin AI Life is zonder twijfel een van de grote attracties.

Dankzij Android Go 9.0 zijn we er zeker van dat de telefoon zal ondanks zijn bescheiden specificaties een vloeiende ervaring bieden. Als je op zoek bent naar een andere telefoon met dit besturingssysteem, bekijk dan deze lijst waar vrijwel alle Android Go-telefoons op staan.

De nieuwe smartphone is uitsluitend bedoeld voor thuisgebruik. De intelligente AI-assistent ondersteunt de infraroodafstandsbedieningsfunctie. Controle van 12 categorieën en meer dan 100 apparaten met merkinfrarood. We hebben het over airconditioners, tv’s, decoders en andere huishoudelijke apparaten.

qin ai prijs "breedte =" 700 "hoogte =" 350

De AI-assistent ondersteunt echter slechts enkele applicaties zoals WeChat, Alipay en Taobao. Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een versie voor studenten met audio-inhoud Gemaakt door Xinhua Dictionary, Himalaya, Douban Reading, NetEase en Baiyu. Simpel gezegd is het een versie die verschillende handige hulpmiddelen biedt om te leren.

Prijs en beschikbaarheid van de Xiaomi Qin AI Life

Voorlopig, zoals gebruikelijk bij dit type apparaat, De verkoop is beperkt tot China. Omdat het een mobiel is die gericht is op domotica, is het waarschijnlijk dat deze Spanje niet zal bereiken. Hoewel het in de loop van de tijd is gegroeid, staat de Europese domotica nog steeds ver verwijderd van die van China.

De prijs is slechts 499 yuan, ongeveer 65 euro. Verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart, blauw en roze.

! functie (f, b, e, v, n, t, s) { if (f.fbq) return; n = f.fbq = functie () { n.callMethod? n.callMethod.apply(n, argumenten) : n.queue.push(argumenten)}; als (! f._fbq) f._fbq = n; n.duwen = n; n.geladen =! 0; n.versie = ‘2.0’; n.wachtrij = ( ); t = b.createElement(e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName(e)(0); s.parentNode.insertBefore(t, s)}(venster, document, ‘script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);

Mục lục