Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit is Insta360 GO, de kleine actiecamera die beelden kan vastleggen waar anderen dat niet kunnen

Insta360 GO komt eraan, de nieuwe actiecamera die niemand onverschillig zal laten. Het is een gestabiliseerde camera met zeer kleine afmetingen en een gewicht van slechts 18,3 gram, ontworpen om te kunnen fotograferen vanuit standpunten die andere camera’s niet kunnen.

De Insta360 GO heeft een reeks accessoires waarmee hij aan bijna alles kan worden bevestigd, van gebruik als aanhangwagen tot het vasthouden in voertuigen om schokkende actiebeelden vast te leggen.

Het bedrijf, gespecialiseerd in de productie van meeslepende camera’s, wijst erop dat de nieuwe Insta360 GO over het FlowState-stabilisatiesysteem beschikt, waardoor hij zelfs in scènes met grote bewegingen vloeiende beelden kan vastleggen, zonder dat er beeldstabilisatoren nodig zijn.

Insta360 GO kan ook eenvoudig hyperlap-, time-lapse- en slow-motionvideo’s opnemen. Het bevat ook Barrel Twist, een exclusief kenmerk van de aanvullende applicatie die de beweging van de opnames net zo merkbaar maakt alsof ze zich op een draaitafel bevinden.

De nieuwe Insta360 GO is dankzij de IPX4-classificatie bestand tegen ongunstige weersomstandigheden en is bestand tegen spatten, regen en zelfs een sprong in water gedurende maximaal 10 seconden.

Ook zit er een oplaadcase bij, Charge Case, waarmee je de camera volledig in beweging kunt opladen en maximaal 200 videoclips per dag kunt opnemen. Daarnaast is het via Charge Case mogelijk om aan het einde van de dag de clips over te zetten naar de mobiele telefoon.

Van vastleggen tot editie

Gebruikers van Insta360 GO-camera’s hebben twee bewerkingsopties: automatisch en handmatig. Bij automatische bewerking wordt dankzij kunstmatige intelligentie met een paar simpele handelingen automatisch een editie gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste opnames.

Bij het handmatig bewerken zijn er een aantal hulpmiddelen beschikbaar voor de gebruiker om aspecten zoals afspeelsnelheid, overgangen, enz. handmatig te beheren. Zowel via de ene als de andere optie zal het uiteindelijk mogelijk zijn om de editie op verschillende manieren te delen.

Prijs en beschikbaarheid

Insta360 wijst erop dat de nieuwe camera “vedergewicht” nu te koop is voor een prijs van 299,99 euro op de officiële website en via een aantal geselecteerde retailers wereldwijd.

Fotocredit: Insta360