Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit is waarom we de Instagram-feed niet meer leuk vinden

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Dit is waarom we de Instagram-feed niet meer leuk vinden

Eerder deze week plaatste Adam Mosseri, CEO van Instagram, een video op Twitter (oh, de ironie) om gebruikers gerust te stellen dat het netwerk “afbeeldingen zal blijven ondersteunen”, aangezien veel gebruikers hebben geklaagd over de praktijk van het platform om willekeurige video’s in hun Instagram-feed weer te geven. Meta-CEO Mark Zuckerberg heeft echter effectief verklaard dat de feed van Instagram op het punt staat nog veel erger te worden.

Op 30 juni kwam de rauwe Zuckerberg-persona echter weer naar boven. Soms klonk hij als een generaal die zijn mannen voorbereidde op de strijd. Hij was soms de visionair van het wonderkind en kondigde aan waar de metaverse inspanningen van het bedrijf het komende decennium naartoe zouden kunnen leiden.

Maar over het algemeen leek hij geïrriteerd.

Kylie Jenner en haar zus Kim Kardashian, de meest gevolgde vrouw op Instagram, brachten vorige week een petitie uit waarin ze zeiden dat Jenner ooit in zijn eentje Snap-aandelen had platgedrukt door te zeggen dat ze Snapchat niet langer had geopend. Daarom is het waarschijnlijk geen toeval dat Mosseri een video heeft geüpload de volgende dag waarin belangrijke gebruikersproblemen werden behandeld.

Als je dacht dat alle verontwaardiging over de veranderingen op Instagram de verantwoordelijken van gedachten zou doen veranderen, had je het mis. Mark Zuckerberg ging tijdens de kwartaalcijfers van Meta in op de recente onrust rond de geautomatiseerde suggesties van Instagram.

Volgens Zuckerberg bedient Meta’s AI momenteel ongeveer 15% van het materiaal in onze Facebook-feeds. Op Instagram ligt het aantal iets hoger.

hij voegde toe.

Dit betekent dat ruim 30% van de inhoud in onze Facebook- en Instagram-feed afkomstig is van profielen die we niet daadwerkelijk volgen. Het is geen verrassing dat de Kardashians willen dat Instagram stopt met het imiteren van TikTok.