Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit is wat je moet weten

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Dit is wat u moet weten

Er is goed nieuws voor gamers die grote fans zijn van Veertien dagen of Lot 2. De samenwerking tussen Fortnite en Destiny 2 is ongetwijfeld onderweg. We weten allemaal dat Fortnite behoorlijk berucht is vanwege zijn bombastische samenwerkingen met andere franchises. Volgens recente rapporten lijkt er weer een spraakmakend crossover-evenement te zijn. De interessante informatie is dat de huidige Veertien dagen En Draken bal Z Het evenement is nog niet eens voorbij en Epic Games heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd.

Fortnite & Destiny 2-samenwerking aangekondigd

Bij dit soort samenwerkingen gaat het meestal om cosmetische items, in-game wapens en nieuwe interessegebieden op de kaart. Epic Games kruiste paden met franchises als Star Wars, Naruto en Halo. Het leek erop dat ze nu langzamer gingen rijden, maar dat is niet het geval. Onlangs kondigde een tweet van Shiina, een geverifieerd account dat een officiële partner is van Epic Games, aan dat Destiny 2 en Fortnite de overstap zullen maken. Laten we eens naar de tweet kijken:

We hadden wat meer informatie over het komende evenement van Epic Games. Het is echter vrijwel zeker dat spelers een aantal zwaar op Destiny 2 geïnspireerde skins zullen ontvangen. We weten allemaal dat Destiny een sciencefiction-shooter is, dus het zal niet vergezocht zijn om enkele van de iconische wapens uit de game hun weg naar Fortnite te zien vinden. Er wordt verwacht dat de klassevaardigheden of legendarische wapens zoals de revolver van Cayde hun weg zullen vinden naar het Famous Epic-spel. Bovendien kan Fortnite ook AI-vijanden implementeren, net zoals ze deden voor hun Star Wars-samenwerking.

De details van deze samenwerking zijn nog schaars. We zijn er echter vrij zeker van dat Fortnite’s nieuwste crossover-evenement met Destiny 2 vol potentieel zal zijn. Laten we afwachten wat er daarna komt. Tot die tijd, blijf op de hoogte!

Lees ook: “Fortnite” en “Destiny 2” kunnen elkaar binnenkort overlappen (phoneworld.com.pk)