Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit zijn de meest gehate apps ter wereld

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Dit zijn de meest gehate apps ter wereld

Mobiele apps hebben ons leven gemakkelijker gemaakt. Gelukkig zijn er in de Play Store en App Store apps uit een andere niche die in de behoeften van klanten voorzien. Van entertainment tot videostreaming, onderwijs, cryptocurrency en nog veel meer, deze apps begeleiden ons. Klanttevredenheid is echter één van de belangrijkste zaken, zo blijkt uit onderzoek van DotNek, is deze tevredenheid de afgelopen jaren afgenomen. Hoewel de meeste apps geliefd zijn bij mensen, zijn er enkele die de meest gehate apps ter wereld zijn.

Deze verklaring lijkt misschien ironisch, maar er zijn bepaalde factoren die bijdragen aan de haat tegen deze apps, zoals: B. de gebruikersinterface, de frequentie en het aantal advertenties. Experts van Electronics Hub onderzochten welke apps over de hele wereld wel en niet leuk waren.

Tijdens het uitvoeren van het onderzoek onderzocht het team meer dan drie miljoen geotagged tweets van leken met betrekking tot verschillende dating-, mobiele gaming-, sociale media-, geldoverdracht- en cryptocurrency-apps.

Meest gehate apps ter wereld

Hun belangrijkste resultaten waren erg interessant.

Uit het onderzoek bleek dat mobiele games minder negatieve recensies kregen, maar het spel Roblox was een van de meest gehate games in 21 landen. Schokkend genoeg is de datingapp Hinge de meest gehate app ter wereld, waarbij 34,4% van de tweets de slechtste ervaringen rapporteert. Alle dating-apps werden op de een of andere manier door mensen gehaat. Aan de andere kant was er in sommige landen meer kritiek als het om apps ging. Deze landen omvatten Ierland, Nieuw-Zeeland, Jersey en Jamaica.

Sommige culturele verschillen werden ook waargenomen als het ging om het haten van elke app. Zo hadden de Engelstalige wereld en het Midden-Oosten een hekel aan de datingapp Tinder. Interessant is dat in Iran 71,4% van de mensen negatieve opmerkingen op Tinder tweette. Dit is een van de hoogste waargenomen percentages.

Zuid-Amerika had een hekel aan de e-commerce-app en ik ben te verrast dat Amazon bovenaan de lijst staat. Een ander ding dat vrij nieuw is om te weten, is dat mensen gefrustreerd raken en de app verwijderen, maar na enige tijd de app opnieuw installeren. Dit is goed voor 41% van de apps die na het verwijderen opnieuw zijn geïnstalleerd.