Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit zijn de opvallende premières die in september naar Netflix komen

Nieuwe releases op Netflix voor augustus 2019: nieuws

Voordat u verder leest, hebben wij u iets te vertellen. Tot nu toe deelde Netflix altijd de complete lijst Van al het nieuws dat deze maand kwam, inclusief de originele titels en de gelicentieerde titels, die, zonder hun eigen productie te zijn, ook plannen hadden om op het platform te verschijnen. Deze dynamiek is echter veranderd. Vanaf nu heeft het bedrijf aan deze media bevestigd dat zij alleen het meest opvallende nieuws (het meeste zelf) in een openbare video zullen laten zien en dat dit de enige informatie zal zijn met betrekking tot de premières van de maand waar we allemaal toegang toe hebben.

Om deze reden zal onze lijst in september (en de volgende) veel beknopter zijn (we kunnen u niet langer informeren over elke film, serie of documentaire die binnenkomt) en niet zoals voorheen per categorie worden geordend.

Nadat we op de hoogte zijn gesteld van deze belangrijke wijziging, zullen we in september het meest opvallende nieuws publiceren dat je op Netflix kunt vinden:

1 september

Een klassieke bioscoop voor kinderen. Ook al zijn ze al weer naar school, ze kunnen dit weekend nog steeds genieten van de avonturen van het schattige muisje Stuart. Maak het

  • Indiana Jones en de Laatste Kruistocht (film)

En nog een film waarvan je nooit genoeg zult krijgen om naar te kijken. Indiana Jones and the Last Crusade komt naar de Netflix-catalogus zodat we kunnen zien hoe Indina een manier zoekt om haar vader te redden, die werd ontvoerd tijdens de zoektocht naar de Heilige Graal.

Over klassiekers gesproken… Netflix heeft besloten om in te zetten op een van de beroemdste romantische films aller tijden en brengt ons Frances, een jonge vrouw die verliefd wordt op de dansleraar van het hotel waar ze haar zomervakantie doorbrengt.

In dit geval gaat het niet om de film uit 1984, maar om de bewerking van de film. Nu hebben we Dre Parker, een twaalfjarige jongen die met zijn moeder naar China verhuist. Daar ontmoet hij meneer Han, een onderhoudswerker die ook een vechtsportmeester is.

6 september

De modeserie onder Spaanse tieners. Elite wil het succes van het eerste seizoen herhalen met een duidelijk motto: “Leugens verenigen ons. Leugens vernietigen ons. “Dit seizoen keren de studenten van Las Encinas terug naar het Instituut terwijl ze proberen weer normaal te worden na de dood van Marina… maar de geheimen die ze allemaal bewaren worden natuurlijk een te grote last.

7 september

Als je van enge films houdt, zul je het fijn vinden om te weten dat ze op 7 september in de It-catalogus verschijnen. Als je niet weet waar het verhaal over gaat: de film speelt zich af in Derry, een stadje in Mayne, waar een clown genaamd Pennywise 27 jaar later terugkeert om de toch al volwassen leden van de Losers Club te kwellen.

13 september

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal onderzoeken twee inspecteurs meerdere aanvallen nadat een jonge vrouw ervan wordt beschuldigd te liegen over verkrachting.

15 september

En nog een horrortitel. De oorsprong van de boze pop Annabelle wordt onthuld in deze film uit 2014 van Warner Bros. Pictures.

  • Nachtmerrie op Elm Street: The Origin (film)

Een groep middelbare schoolvrienden begint dezelfde droom te krijgen, waarbij een misvormde man betrokken is. De enige manier om eraan te ontsnappen is door wakker te worden.

20 september

Deze originele Spaanse Netflix-serie sluipt de catalogus binnen en laat ons zien hoe “verhoorkamers zijn waar antwoorden worden gezocht en persoonlijke drama’s worden beleefd”. Emma Suárez, Carmen Machi en Álvaro Cervantes behoren tot de hoofdrolspelers van deze nieuwe politiefictie.

De animatieserie voor volwassenen van cartoonist Matt Groening keert met zijn tweede seizoen terug op Netflix. Er is geen verdere beschrijving vereist. Bekijk de trailer…

Dit soort talkshows wordt gepresenteerd door humorist Zach Galifianakis en heeft altijd bekende gasten met wie hij interviews afneemt.

23 september

Een film over het leven van schaatser Tonya Harding en het plan van haar man en twee criminelen om haar grootste rivaal op de Olympische Spelen van 1994, haar partner Nancy Kerrigan, ongeldig te verklaren

25 september

  • De oerknaltheorie (seizoen 12)

De serie over de levens van de hersenen van Leonard en Sheldon eindigt met het 12e seizoen, dat in mei van dit jaar op het CBS-netwerk werd uitgezonden. We zullen zien hoe de relatie tussen Sheldon en Amy, Leonard en Penny voortduurt en hoe Raj’s avonturen voortgaan in een seizoen dat uit nog 24 hoofdstukken bestaat. Geniet ervan, het zijn de laatste.

27 september

  • De politicus (seizoen 1)

Payton (Ben Platt) is er altijd heel duidelijk over geweest dat hij president van de Verenigde Staten zal worden. Maar eerst moet je de meest verraderlijke politieke omgeving van allemaal overleven: het Instituut.

Weer een geweldige Spaanse serie die terugkeert naar Netflix. Eind deze maand wordt het vierde seizoen van Vis a Vis (eindelijk) aan de catalogus toegevoegd, zodat we kunnen zien hoe de hoofdrolspelers zich gedragen na de aanstelling van Sandoval als nieuwe directeur van de Cruz del Norte-gevangenis.

De synopsis van seizoen 4 van Good Place ziet er niet slecht uit: “Als hij sterft, arriveert de frivole Eleanor Shellstrop op een plek die zo goed is dat hij probeert een beter persoon te worden om te blijven.”

Nieuwe releases op Netflix voor september 2019 als video

Mục lục