Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit zijn de telefoons die sneller opladen

Snel opladen is een veel voorkomende functie geworden op Android-telefoons. Al zijn er, afhankelijk van het merk, verschillende technologieën waarmee je de telefoon met een andere snelheid kunt opladen. Voor steeds meer gebruikers is deze functie relevant, dus ze zijn op zoek naar mobiele telefoons die sneller opladen en in die zin zijn er enkele die zich onderscheiden van de rest.

Dan laten we je daarmee achter Telefoons die sneller opladen op Android. Voor wie op zoek is naar een telefoon die krachtig en efficiënt snel kan opladen en het toestel in een mum van tijd kan opladen. Er zijn verschillende modellen die wat dit betreft volledig compatibel zijn.

Galaxy Note 10 en 10+

Samsung heeft gekozen voor snel opladen van haar mobiele telefoons, maar vooral in het hogere segment blinkt deze technologie uit met spectaculaire resultaten qua oplaadtijd. De twee modellen komen aan met een snelle belasting van 15W, al vinden we dat ook op het Plus-model Mogelijkheid om de 45W-oplader te gebruiken, die we apart moeten kopen. Hierdoor kan het toestel nog sneller opladen.

In verschillende tests die zijn uitgevoerd, wordt de Galaxy Note 10+ beschouwd als een van de snelste mobiele telefoons sinds deze werd bereikt Laad de batterij in ongeveer een uur op. In sommige gevallen duurde het met de gewone oplader een uur en twee minuten. In dit opzicht zou het laadproces nog sneller verlopen als de 45W-oplader zou worden gebruikt. We kunnen dus zien dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung op dit vlak goed presteert. Je kunt de batterij op elk gewenst moment opladen en je hoeft je geen zorgen te maken over de resterende batterijlading.

OnePlus 7Pro

Nog een van de meest populaire high-end telefoons op de markt die dit voorjaar officieel arriveerde. Zoals gebruikelijk in de high-end van vandaag, wordt deze OnePlus 7 Pro geleverd met snelladen. De telefoon heeft in dit geval een 30W-opladerDit stelt ons ongetwijfeld in staat om de maximale belasting te persen die we erin vinden. De batterij in het toestel heeft een capaciteit van 4.000 mAh, zoals blijkt uit de presentatie.

Dit snelladen van de OnePlus 7 Pro hebben wij al gebruikt in onze analyse. Hier kunnen we zien dat de telefoon in iets meer dan een uur volledig is opgeladen. In totaal duurt het één uur en zeven minuten om volledig op te laden. Het wordt op deze manier gepresenteerd als een van de mobiele telefoons die tegenwoordig sneller opladen. Ideaal als u wilt profiteren van een van de beste snelladers die momenteel op de markt zijn. In dit geval is de oplader al bij de telefoon inbegrepen.

Huawei P30 Pro en Huawei Mate 20X 5G

Huawei P30 Pro

Huawei was een van de eerste merken op Android die snelladen introduceerde met de P20-serie. Sindsdien is het een constante functie in hun high-end telefoons, zoals we dit jaar bij de P30 Pro zagen. In dit geval het bedrijf maakt gebruik van de zogenaamde 40W supersnelle belasting, met een daarvoor aangepaste oplader. De oplader wordt meegeleverd met het toestel met een accucapaciteit van 4.200 mAh.

Deze snelle belasting van het hoge bereik werd gebruikt in zijn analyse, die we u al laten zien. Een zeer effectief systeem waarmee je de gehele batterij van deze Huawei P30 Pro kunt opladen in één uur en drie minuten. Sterker nog, je kunt de helft van de batterij van het apparaat in slechts 20 minuten opladen. Het is dan ook duidelijk dat deze high-end mobiel één van de snelste is, met een snelle lading die vandaag de dag het meest compleet is.

Dit geldt ook voor de Huawei Mate 20X 5G, maar niet voor de normale 4G-versie met 22,5 W opladen.

OPPO Vind X

Dit zijn de telefoons die sneller opladen 2

Snel opladen op Android is niet te begrijpen zonder de OPPO Find X. dit heeft de super vooc snelle lading. Dit systeem, ontwikkeld door OPPO zelf, is een referentie op dit gebied omdat het de snelste is in deze markt. Aanzienlijk beter dan zijn concurrenten, wat ongetwijfeld de enorme belangstelling heeft veroorzaakt voor deze telefoon, die vanaf het begin bekend stond om zijn innovatieve ontwerp en specificaties.

Hoe snel is Super VOOC in OPPO Find X? De telefoon kan de batterij volledig opladen, van 1% tot 100%. in slechts 37 minuten. Dit is het snelste opladen op de markt dat tot nu toe geen enkel ander merk op Android heeft bereikt. Hierdoor lijkt OPPO op dit gebied een referentiemerk. Als je op zoek bent naar het snelste opladen onder de mobiele telefoons die sneller opladen, dan is dit het model dat in dit geval het meest geschikt is. Zijn opvolger, die eind dit jaar arriveert, zal naar verwachting vergelijkbare aantallen ontvangen.

Xiaomi Mi 9T Pro

Dit zijn de telefoons die sneller opladen 3

Xiaomi maakt ook gebruik van snelladen op zijn telefoons, vooral op lange afstand. Het nieuwste high-end apparaat is de Xiaomi Mi 9T Pro, die snel kan worden opgeladen. In dit geval wordt gebruik gemaakt van de Quick Charge 4.0+ snellaadtechnologie. Al is het een beetje vreemd, want zoals we konden zien in de analyse van de telefoon, wordt deze geleverd met een oplader die de vorige versie ondersteunt en niet toestaat om deze technologie er volledig in te huisvesten.

Toch is het een telefoon die ruimschoots voldoet aan de eisen als het gaat om snel opladen. Deze Xiaomi Mi 9T Pro wordt geleverd met een accu met een capaciteit van 4.000 mAh. Bij gebruik van snelladen duurt het opladen ongeveer 90 minuten binnen. Hoewel het erin slaagde om 50% ervan in slechts 30 minuten te laden. Zo kun je zelfs in geval van nood in korte tijd een goed percentage krijgen wanneer je de accu wilt opladen. Het is weer een van de telefoons die sneller oplaadt, zoals we kunnen zien, hoewel het een beetje ver verwijderd is van de cijfers van andere apparaten.

Mục lục