Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dit zijn twee iPhone 14-functies die Apple duidelijk van Xiaomi heeft afgepakt

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: dit zijn twee iPhone 14-functies die Apple duidelijk van Xiaomi heeft afgepakt

We weten allemaal dat fabrikanten van mobiele telefoons met elkaar proberen te concurreren door nieuwe functies en specificaties te introduceren. Soms nemen ze ook kenmerken over van hun concurrenten en deze race eindigt nooit. De siliciumreus, Appel Ook het overnemen van functies is hem niet vreemd Android Maker, zoals de ultrabrede camera aan de achterzijde, nachtmodus, een app-lade, live ondertiteling en nog veel meer. Het is vrij duidelijk dat het bedrijf nog een paar functies van Android-OEM’s heeft overgenomen voor de langverwachte iPhone 14-serie. Sommige rapporten beweren van wel Appel heeft ook twee minder bekende overgenomen iPhone 14-functies die voor het eerst werden geïmplementeerd door Xiaomi.

Dit zijn de twee iPhone 14-functies die voor het eerst door Xiaomi werden geïmplementeerd

Betere automatische helderheid met dubbele sensoren

Volgens de laatste rapporten laten de specificatiebladen van de iPhone 14-serie zien dat alle telefoons dubbele omgevingslichtsensoren hebben. Er zit één sensor aan de voorkant en één aan de achterkant. Ze maken nauwkeurigere helderheidsinstellingen mogelijk. Feit is echter dat Xiaomi, samen met de rest van de smartphone-industrie, Apple met deze functionaliteit veruit verslaat. De Xiaomi Mi 10-serie introduceerde begin 2020 twee omgevingslichtsensoren met de vlaggenschiptelefoons uit de Mi 10-serie. De Xiaomi-manager legde uit over twee omgevingslichtsensoren ten tijde van de lancering van de Mi 10-serie:

“In complexe verlichtingsscenario’s worden meer lichtbrongegevens verzameld om nauwkeurigere gegevens over het omgevingslicht van de gebruiker te verkrijgen.”

GPS met dubbele frequentie komt naar iPhones

De tweede functie die voor het eerst naar iPhones komt, is de GPS-functionaliteit met dubbele frequentie, die debuteert op de Pro-modellen. Zoals de naam al doet vermoeden, gebruikt deze technologie twee GPS-frequenties voor verbeterde locatienauwkeurigheid op uw smartphone. Het levert snellere locatiecorrecties bij gebruik van Google Maps en andere apps die afhankelijk zijn van uw locatie. Deze functionaliteit werd in 2018 geïntroduceerd op Xiaomi’s vlaggenschip Mi 8. Daarna landde navigatie met dubbele frequentie op verschillende telefoons van OnePlus, Samsung en anderen.