Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

DJI Osmo Pocket komt met een mechanische stabilisatie in een minicamera

DJI’s Osmo Pocket biedt hoogwaardige mechanische stabilisatie en 4K-opname voor een camera die in je zak past

De Osmo zak Het is een DJI-camera met een geïntegreerde mechanische stabilisator. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt de focus van de gadget op draagbaarheid en gebruiksgemak. Uit de constructie- en productspecificaties blijkt dat hij uitsluitend is gemaakt voor buitenscènes met veel beweging, want het is een camera die geschikt is voor alle situaties en video’s van hoge kwaliteit opneemt.

We hebben het product ter beoordeling ontvangen en je kunt in deze beoordeling zien of het de ideale minicamera is voor je vlogs of avonturen.

ontwerp

De Osmo zak Dit is waar de gebruiker naar op zoek is als hij achter een draagbare camera zit. Hij is licht van gewicht en past in elke ruimte, ook in je broekzak, met slechts 116 gram en afmetingen 121,9 x 36,9 x 22,75 mm. De camera wordt geleverd met een kleine rubberen behuizing die de lens, het scherm en de stabilisator beschermt, waarbij al wordt nagedacht over de draagbaarheid van het product voor de gebruiker.

Osmo Pocket is erg klein en past in elke kamer

De camera is zwart en de behuizing is gemaakt van plasticZiet er erg stevig en stevig uit, behalve de stempelverbinding. Dit specifieke onderdeel van de camera lijkt erg kwetsbaar, dus probeer geen geluk te hebben en zorg er goed voor. Osmo zak Val niet plat op de grond.

De minicamera van DJI Het is niet waterbestendig, wat veel wegneemt van het concept waarvoor het is gebouwd. Vergeleken met concurrenten zoals GoPro En SonyDit is een tegenvaller die ertoe kan leiden dat de gebruiker zijn aankoop heroverweegt, zelfs als het bedrijf een zaak verkoopt waarin dit werkt.

Osmo Pocket Mini-scherm1 inch minischerm verhindert een fijnere afstelling van de op te nemen scènes

De gadget heeft een minischerm van 1 inch, een USB-C-oplaadpoort en een aansluiting met camera-gemaakte accessoires zoals de REC-knop, de multitasking-knop en een USB-C-poort voor smartphone-aansluiting.

Osmo Pocket USB-C connector en knoppenDe Osmo Pocket USB-C-connector maakt verbinding met de smartphone mogelijk

De voetafdruk van Osmo zak Het is erg goed, het lichaam ligt goed in de hand en het minischerm is goed gepositioneerd, zodat er geen onbedoelde aanrakingen zijn wanneer je het in je beeldmateriaal houdt.

Foto- en video-opname

De Osmo zak kan opnemen in 4K en 1080p met 24/25/30/48/50/60 FPS en foto’s maken met panoramafuncties, tijd verstrijken, bewegingsverloop En hyperlapse. Al deze functies zijn over het algemeen moeilijk te bedienen vanwege het kleine scherm waarin de gadget is ingebouwd.

Tijdens de test is de camera des DJI Het bleek dat de automatische modus niet goed is, aangezien bij fel zonlicht het beeld barst en de scènes op de voorgrond wazig worden. Het gebrek aan HDR laat de kwaliteit onder wat we met één zouden kunnen bereiken GoPro Hero 7 Zwartbijvoorbeeld of zelfs met een drone door het bedrijf zelf, uitgerust met de technologie.

Osmo zakcameraEen gebrek aan HDR schaadt de beelden van Osmo Pocket

Al dit gebrek aan controle is te wijten aan de moeilijkheid om het beeld te analyseren 1inch-scherm. Omdat het zo klein is, is het onmogelijk om precies te weten wat er met het vastgelegde beeld gebeurt, of om precies met de functies ervan om te gaan. Dit zou gemakkelijk op te lossen zijn als de Osmo zak had een soort van IA om de scène te identificeren en beter aan te passen aan de omgeving.

Deze controle is beter bij het aansluiten van de Osmo zak boven USB-C op uw smartphone en gebruik deze met de app Mimo DJI. Dit gebruik neemt echter af Tas van het product. In dit geval is het meer een accessoire dat afhankelijk is van uw app dan een zelfstandige minicamera.

Osmo Pocket gebruiken via de Mimo DJI-appOsmo Pocket maakt gebruik via de DJI-app mogelijk door hem aan te sluiten op de USB-C-poort van je smartphone

applicatie gebruik Mimo DJI Verbeter de resultaten met focuscontrole, camerapositiecontrole en de vele functies van de gadget.

Over video’s gesproken: de camera neemt zeer goed op in alle lichtomstandigheden. Omdat het zich echter niet automatisch efficiënt aanpast aan de scène, moet de gebruiker deze handmatige bediening via de app uitvoeren om de beste resultaten te krijgen.

Al videostabilisatie Het is iets om te prijzen. Bij alle opnames die ik maakte, zat er geen balans in het beeld. In dit opzicht kan de gebruiker gemakkelijk rusten Osmo zak levert goede resultaten bij lopen, rennen, dragen en andere situaties die anders goed zouden trillen met andere camera’s.

Het is ook mogelijk om een ​​modus te configureren zodat de Osmo zak Volg een specifiek object in de scène of zelfs het gezicht van het onderwerp. Deze functie is zeer functioneel en bekwaam voor iedereen die de gadget wil gebruiken vloggen.

Andere functies zoals hyperlapse en de bewegingsverloop Ze zijn geweldig en de camera produceert zeer interessante beelden in deze scènes met hoge snelheid. Het gebruik ervan is ook erg intuïtief. In bewegingsverloopDe camera kan bijvoorbeeld worden ingesteld om van het ene punt naar het andere op te nemen en automatisch te bewegen tijdens het opnemen. Het enige nadeel is dat de gebruiker de scène 1 minuut moet opnemen om 1 seconde beeld vast te leggen. Die afstand kan een beetje vervelend zijn, maar niets dat een software-update het kleine probleem niet zou oplossen.

opslag

De Osmo zak heeft een serieus probleem dat het gebruik onmogelijk maakt: de minicamera heeft geen intern geheugen. Als de gebruiker geen kaart heeft MicroSDje kunt met de gadget geen simpele foto maken.

Osmo zakcameraOsmo Pocket mobiele camera kan scènes vastleggen in motionlapse- en panoramamodus vanuit een groothoek

Bij verbinding met de smartphone voor gebruik met de app Mimo DJIje kunt hem gebruiken als een geïntegreerde camera en video’s direct opslaan in het geheugen van de smartphone. Dit is het enige gebruik dat de camera toestaat zonder MicroSD ingevoegd.

In vergelijking met zijn concurrenten zijn de camera’s van de lijn held van GoPro hebben een ingebouwd geheugen van 16MBgenoeg voor 25 foto’s en een korte video.

Trommels

De batterij van Osmo zak houden wat je belooft dat je net deed 875 mAh en tijdens onze tests konden we hem opnemen 4K de 60 fps Dit is een geweldig resultaat gezien de grootte van de gadget en de beloofde draagbaarheid.

Osmo Pocket USB-C-ingangDe Osmo Pocket USB-C connector kan worden gebruikt om DJI’s en accessoires op te laden

Als u meer tijd nodig heeft, kunt u opnameprofielen van lagere kwaliteit kiezen om de levensduur te verlengen powerbank mis geen moment en heb dat Osmo zak altijd beschikbaar.

Conclusie

De Osmo zak van DJI Het is een goede oplossing voor iedereen die op zoek is naar de hoogste resolutie in een toestel dat in je broekzak past. Gezien de concurrentie en kostenefficiëntie heeft het momenteel echter geen voordeel om ongeveer $ 2.400 te investeren in een optie die minder kenmerken en functies heeft dan een GoPro 7 Hero ZwartDit is bijvoorbeeld goedkoper in winkels voor ongeveer 600 reais.

Osmo zakcameraOsmo Pocket mobiele camera kan scènes vastleggen in motionlapse- en panoramamodus vanuit een groothoek

Hoewel het goede eigenschappen en uitstekende mechanische stabilisatie heeft voor zo’n klein product, is het dat wel Osmo zak Er zijn nog enkele verbeteringen nodig om een ​​concurrerende camera op de markt te worden.

De Osmo zak van DJI staat te koop voor de prijs van € 2.395,00 officieel dealer van DJI in Brazilië.

Technische specificaties voor Osmo Pocket

Product Osmo zak
camera-sensor CMOS 1/2.3″ Effectieve pixels: 12M
lens Gezichtsveld: 80°F2.0
opnamemodi Enkele opname Panorama Timelapse Motionlapse HyperLapse
video resolutie 4K Ultra HD: 3840×2160 24/25/30/48/50/60pFHD: 1920×1080, 24/25/30/48/50/60
opslag Alleen micro SD (max: 256 GB)
giek bereik Rotatie: -230° tot +50° Kantelen: -95° tot 50° Rotatie: ±45°
Trommels LiPo 875 mAh – 140 minuten autonomie
Dimensies 121,9 x 36,9 x 22,75 mm
Gewicht 116g
Prijs € 2.395,00
 • Ontwerp – 9/10
 • Camera – 7/10
 • Microfoon – 5/10
 • Batterij – 9/10
 • Stabilisatie – 10/10
 • Extra functies – 8/10

8/10

Osmo zakcamera

DJI’s Osmo Pocket biedt hoogwaardige mechanische stabilisatie en 4K-opname voor een apparaat dat in je zak past

Voordelen

 • hoogwaardige mechanische stabilisatie;
 • Ergonomisch ontwerp;
 • Past in elke zak om extreem draagbaar te zijn;
 • Bevredigende kwaliteit in fotomodus;
 • 4K en 60 FPS opnemen op een klein apparaat.

Nadelen

 • Inferieure microfoon;
 • De automatische cameramodus is verborgen.
 • Stabilisator cardanische breekbaarheid.
 • Zonder waterdichtheid
 • Gebrek aan intern geheugen