Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Doneren op Twitch op desktop of mobiel

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Doneren op Twitch op desktop of mobiel

Ben je ooit zo onder de indruk geweest van de prestaties van een Twitch-streamer dat je de drang voelde om hem een ​​fooi te geven? Als dat zo is, wil ik je vertellen dat je het echt kunt! En dat is niet alles! Je kunt ze zelfs voor langere tijd steunen, zodat ze je nog meer kunnen vermaken.

Ik laat je zien hoe je kunt doneren op Twitch!

Hoe te doneren op Twitch

Door je favoriete streamers te steunen, toon je niet alleen waardering, maar kun je ze ook helpen content van hogere kwaliteit te creëren.

Dus als je nieuw bent in deze kwestie, maar toch steun wilt betuigen, blijf dan bij mij voor een stap-voor-stap handleiding.

Hoe je een streamer kunt steunen met een directe donatie

Een van de belangrijkste manieren om uw steun te betuigen is door een directe donatie te doen. Het is de gemakkelijkste en meest bekende methode, net zoals het geven van een fooi aan de ober in een restaurant.

Ik laat je zien hoe je kunt doneren op Twitch met de volgende stappen:

 1. Open de Twitch-app of -website.
 2. Vind het kanaal van je favoriete streamer.
 3. Zoek de knop en klik erop. Het staat meestal in hun beschrijving, dus u hoeft alleen maar naar beneden te scrollen.
 4. U wordt doorgestuurd naar een externe website waar u de betaling kunt voltooien. Je moet je Twitch-gebruikersnaam en donatiebedrag invoeren, en je kunt ook een aangepast bericht aan de streamer toevoegen.
 5. Je kunt op verschillende manieren betalen, maar de meeste Twitch-streamers gebruiken PayPal omdat dit het handigst is.

Voila! Zo gemakkelijk is het om Twitch een fooi te geven. Nadat u een donatie heeft gedaan, kunt u uw aangepaste bericht doorgaans rechtstreeks in de stream zien. Bovendien kan de streamer je bericht lezen en je bedanken zoals gewoonlijk!

Maar dat is slechts één manier om steun te betuigen! Laten we eens kijken wat Bits doen op Twitch.

Hoe je een streamer kunt steunen met Bits-donaties

Bits zijn een unieke manier om je gevoelens voor je favoriete streamer te uiten. Ze zijn als de ‘sterren’ op Facebook.

Ik laat je zien hoe je YouTubers op Twitch kunt opvrolijken.

 1. Om Bits te doneren, moet je er eerst een paar kopen. Open dus de Twitch-website of -app en zoek de knop naast je avatar.
 2. Koop er zoveel als je wilt! U kunt ze op verschillende manieren kopen, zoals creditcard, PayPal, enz. Bovendien krijg je korting op je eerste aankoop!
 3. Ga naar het streamerkanaal en voer in de chat bijvoorbeeld “Cheer500” in om 500 bits te doneren. Je kunt ze ook anoniem versturen.

Bits doneren op Twitch. Heel eenvoudig en vrijblijvend.

Maar wat als u iemand voor langere tijd wilt ondersteunen?

Laten we kijken hoe het gedaan is!

Is abonneren een vorm van donatie aan de streamer?

Nu je hebt geleerd hoe je gemakkelijk geld kunt sturen via Twitch, wil je misschien consistente steun tonen. Zo kun je je favoriete streamer immers echt helpen.

Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe streamers geld verdienen: abonnementen zijn zeker een van de belangrijkste manieren.

Het abonneren op een kanaal garandeert de maker een regelmatig inkomen. Daarom hebben ze meer tijd om kwaliteitsinhoud te creëren.

Hier ziet u hoe u het kunt doen:

 1. Open de Twitch-website of -app.
 2. Ga naar het kanaal van de streamer.
 3. Zoek de knop en klik erop.
 4. Er verschijnt een venster met de voordelen van het abonnement. Selecteer het gewenste niveau en klik op de knop in de rechteronderhoek.
 5. U wordt doorgestuurd naar een externe site om uw betaling af te ronden. Houd er rekening mee dat als u zich voor een langere periode abonneert, u korting krijgt. Vul uw persoonlijke gegevens in en ga verder met afrekenen.

Je kunt subs ook cadeau geven door ze voor andere mensen te kopen.

Nu weet je hoe je kunt doneren aan een Twitch-streamer, maar hoeveel geld krijgt de maker van de inhoud eigenlijk? En hoe werken Twitch-donaties?

Laat het me uitleggen.

Twitch brengt 50% van het geld in rekening voor abonnementen. Er is een kleine groep streamers die tot 70% van hun inkomsten mag behouden. Dit is echter zeer zeldzaam en alleen beschikbaar voor streamers van het hoogste niveau.

Veel mensen dringen er bij Twitch op aan om zijn beleid te wijzigen, aangezien het bedrijf 50% in rekening brengt, YouTube 30% en Facebook 0%.

Gelukkig zijn er geen kosten verbonden aan directe Twitch-donaties. Bits vormen echter een uitzondering. Als je er 100 naar een streamer stuurt voor $ 1,40, kost Twitch ongeveer $ 0,40, wat ongeveer 30% is.

Doneren op Twitch Mobile

Tegenwoordig doen mensen meestal alles op hun mobiele apparaten, van werk tot streaming. Het is dus goed om te weten hoe je kunt doneren via de mobiele Twitch-app.

Directe donaties en abonnementen

 1. Open de Twitch-app en ga naar het kanaal van de streamer.
 2. Ga naar de sectie en zoek de knoppen of.
 3. De volgende stappen zijn hetzelfde als in de web- of pc-versie van Twitch.

Bits donatie

Wat het doneren van Bits in de mobiele Twitch-app betreft, kunt u het bedrag zoals gewoonlijk opnieuw invoeren.

Conclusie

Beschouw uw donatie niet alleen als blijk van uw waardering, maar ook als kaartje voor de bioscoop. Je koopt er een om vermaakt te worden, wat in principe hetzelfde is als het helpen van een maker. Streamers verdienen hun brood, dus het is goed om te weten hoe je op Twitch kunt doneren, zodat je ze kunt steunen.

Ga nu je gang en toon je liefde aan je favoriete streamer!