Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dood alle monsters in Monster Hunter World

Monster Hunter Wereld: Iceborn zal nieuwe monsters, ondersoorten van bestaande monsters en nieuwe varianten van oude monsters brengen wanneer het op 6 september uitkomt voor PS4 en Xbox One Monster Hunter-wereld bevat elk monster dat tot nu toe in de uitbreiding is onthuld IJsgeboren. We hebben trucs en tips om deze beesten het hoofd te bieden, en we zullen deze gids na de lancering blijven updaten met jachtstrategieën voor alle monsters.

Geweldige jagra’s

Grote Jagras was het eerste grote monster waarmee de jagers te maken kregen Monster Hunter-wereld. Dit monster, dat lijkt op een gigantische leguaan, vormt niet echt een bedreiging. Je kunt het meerdere keren geven voordat het zichzelf verdedigt. Richt zo vaak mogelijk op het hoofd. Wanneer Grote Jagras beseft dat jij zijn vijand bent, zal hij verschillende bewegingen uitvoeren die lichte tot matige schade kunnen aanrichten. Hij zal je aanvallen met zijn armen, zijn staart draaien en naar je toe rennen om je neer te slaan.

Bij de meeste ontmoetingen met Grote Jagras kun je hem zien eten, waardoor zijn maag in een ballon verandert. Soms moet hij overgeven. Houd gewoon afstand om uw lunch te vermijden. Als je probeert te ontsnappen, steek je wapen in de schede en sla er met je slinger een steen op. Hierdoor voorkom je dat hij wegrent en kun je hem nog meer slaan.

Zolang je niet roekeloos bent, zul je geen problemen hebben om de Grote Jagras af te maken.

Banbaro

Laat je niet intimideren door de gestalte van dit nieuwe elandachtige monster. Hier kun je de Clutch Claw Claw gebruiken, een intrekbaar stuk gereedschap waarmee je de monsters vasthaakt. Banbaro voert een hoofdaanval uit als er enige afstand tussen jullie is: val aan met zijn hoorns, wijzend naar de grond en pakken wat zich op je pad bevindt, vaak sneeuwstenen. Als je geraakt wordt, krijg je te maken met het Iceblight-effect, waardoor je langzamer beweegt en sneller energie verliest. Om jezelf te genezen, eet je een Nulberry. Soms gooit Banbaro takken; Dit veroorzaakt alleen maar schade.

Het is belangrijk om tijdens elke Banbaro-aanval een stap opzij te zetten. Als u afstand houdt, hoeft u misschien niet uit de weg te gaan. Energie besparen is de sleutel omdat je vaak snel moet benaderen om het aan te pakken.

Na een aanval (of meerdere opeenvolgende aanvallen) zal Banbaro de grond raken. Als hij erbij komt, rent hij naar zijn rug om een ​​paar stoten uit te delen. Nogmaals, het hoofd is de plek waar je meer schade kunt aanrichten, hoewel het gevaarlijk kan zijn. Onder hem komen en zijn benen over elkaar slaan is voorzichtiger en werkt. Als je eronder zit, zal hij meestal een been optillen om je te schoppen; Ontwijk en val de ander aan.

Banbaro is een goed monster om de nieuwe Clutch Claw-beweging te oefenen. Na elke aanval van het monster kun je de koppelingsklauw naar zijn kop gooien en vervolgens aanvallen. Tijdens een van onze tests begon bijna alle schade die we aan Banbaro toebrachten met de koppelingsklauw. Banbaro is kwetsbaar voor gif en verlamming. Wij raden daarom aan om tijdens de jacht gif- en verlammingsmessen mee te nemen.

Tijgerx

Monsters in de monsterjagerwereld tigrex 768x768

Tigrex valt aan met verschillende bewegingen die moeilijk te vermijden zijn. Heft vaak één arm op en steekt naar voren. Als je afstand houdt, zal hij naar je toe rennen en je aanvallen als hij dichtbij is. Als je naast hem staat, zal hij waarschijnlijk een spin-aanval gebruiken. We hebben ontdekt dat als je naar zijn hoofd kijkt, je deze aanval gemakkelijk kunt ontwijken. Anders zal het zeker gevolgen voor je hebben.

Alle Tigrex-aanvallen kunnen aanzienlijke schade aanrichten. Het is daarom normaal om afstand te houden en alleen in de korte periode tussen de aanvallen te slaan. Onze ervaring is dat dit een slecht idee is. Idealiter blijf je tijdens het gevecht zo dichtbij mogelijk. Hoe dichterbij je bent, hoe gemakkelijker het is om sommige van je treffers te vermijden. Hoe meer je moet wegrennen om te genezen, hoe groter de kans dat je geraakt wordt. Als je zeker moet genezen, overweeg dan om naar een ander deel van de kaart te gaan en even te wachten.

De uitzondering op deze regel is wanneer Tigrex boos is. Woedend voegt Tigrex een draai toe aan zijn springaanval. Het is het beste om de boze Tigrex volledig te vermijden.

Richt je aanval op het hoofd en de voorpoten om meer schade aan te richten. De Claw Clutch en de Flinch Shot-aanval kunnen nuttig zijn. Richt de koppelingsklauw op uw hoofd. Zodra je hem ingedrukt houdt, druk je op R2 om alle munitie van je slinger in je hoofd te laden, waardoor deze gedesoriënteerd raakt. Zijn energieke karakter maakt hem een ​​geweldige kandidaat om gevangengenomen te worden in plaats van gedood. Breng een schokval mee om deze jacht te beëindigen zodra je hem ziet hinken.

Beotodus

Monsters in de monsterjagerwereld beotodus 768x768

Beotodus, het eerste monster waarmee je vecht in Hoarfrost Reach, zwemt als een vis door de sneeuw met een grote vin op zijn rug. Om hem uit de sneeuw te krijgen en op je mollige benen te staan, moet je alle sneeuw weggooien die je lichaam bedekt. Een snelle manier om dit te doen is met geluidsbommen. Beotodus beweegt zich snel wanneer hij zich onder de oppervlakte bevindt, waarbij hij zichzelf af en toe naar beneden gooit en dan met een krachtige aanval tevoorschijn komt. Als hij niet in de sneeuw is, heeft hij een zijaanval vergelijkbaar met Jyuratodus.

Schreeuwende Legiana

Monsters schreeuwen in de monsterjagerwereld Legiana 768x768

Shrieking Legiana, een variant van Legiana, is de belichaming van Hoarfrost Reach, vanwege de ijzige wind die ontstaat wanneer hij met zijn vleugels klapt en de ijsaanvallen die de grond bedekken en schade aanrichten naast het ijsbliksemeffect. Het is een groot vliegend monster dat snel beweegt en zijn elementaire aanvallen en lange staart gebruikt om je te overrompelen. Wind- en ijsaanvallen gecombineerd met Legiana’s agressieve karakter zorgen voor een moeilijke jacht.

Pukei-Pukei koraal

Monsters in Monster Hunter World Coral Pukei 768x768

Coral Pukei-Pukei, een ondersoort van ieders favoriete onechte karetschildpad, schiet graag op je. Coral Pukei-Pukei wordt gevonden in de koraalhooglanden en gebruikt zijn staart om water te absorberen en vervolgens in alle richtingen te spuiten. Dit veroorzaakt schade en waterverbranding. Dit effect zorgt ervoor dat je energie terugwint tegen een derde van het normale tarief. Hij gebruikt ook zijn grote tong als wapen. Over het algemeen lijkt Coral Pukei-Pukei een agressievere versie van het origineel, maar met sterke wateraanvallen.

Ebbenhout Odogaron

Monsters in Monster Hunter World Ebony Odogaron 768x768

Dit zou een van de meest gecompliceerde ondersoorten kunnen zijn IJsgeboren. Hij is niet alleen sneller en sterker dan het origineel, dat al indrukwekkend is. Dit harige monster richt nu elementaire drakenschade aan. Drakenschade is uniek omdat het tijdelijk de effecten van je wapengerelateerde elementen teniet doet. Dit is ernstig als de effecten van je wapen nauw verband houden met een item. Buiten de drakenaanvallen lijkt Ebony Odogaron een meer wendbare en agressievere versie van het origineel te zijn.

Adder Tobi-Kadachi

Monsters in Monster Hunter World Viper tobi kadachi 768x768

Deze ondersoort van Tobi-Kadachi kan je vergiftigen als je niet oppast. Je moet zijn lange staart vermijden. Vergelijkbaar met hoe de gewone Tobi-Kadachi donderschade aanrichtte na een salto, richt de Viper Tobi-Kadachi gifschade aan. Er kunnen ook schadelijke gassen vrijkomen die u kunnen vergiftigen en uw zicht kunnen belemmeren. Zijn aanvallen zijn erg snel en agressief. Houd een goede dosis tegengiffen bij de hand, want het zal een uitdaging zijn om hun giftige aanvallen volledig te vermijden.

Nachtschade Paolumu

monsters in de monsterjager wereldnacht paolumu 768x768

Deze ondersoort van Paolumu zingt graag zoete slaapliedjes. Nou ja, hij zingt niet echt, maar hij laat je in slaap vallen terwijl de gevaarlijke gassen uit zijn mond komen. Net als de gewone Paolumu haalt de Nightshade-versie diep adem en stijgt en daalt dan als een ballon. Maar de lucht die je longen vult, zorgt voor slaap. Het is raadzaam om weerstandssieraden en energiedrankjes mee te nemen om wakker te worden.

Fulgur Anjanath

Monsters in Monster Hunter World

Dit is een variant van de Anjanath-dinosaurus in de jungle. Deze ondersoort is groter en ruiger, met agressievere aanvallen en de mogelijkheid om donderschade aan te richten, evenals het Thunderblight-effect, waardoor je kwetsbaarder wordt voor de Stun-aanval, waardoor je even wordt uitgeschakeld. Normale Anjanath richt brandschade aan, maar de aanvallen van Fulgur Anjanath zijn nog erger. Als hij je tussen de kaken vangt, verlies je veel gezondheid. Ze zijn ook niet veilig op afstand, omdat hun elektrische aanvallen je in een oogwenk zullen bereiken.

Glavenus

Monsters in de monsterjagerwereld Glavenus 768x768

Glavenus, een favoriet bij fans van Monster Hunter-generatiesis een van de meest geweldige en onbeschofte monsters gemaakt door Capcom. Het heeft een enorme puntige staart die hij gebruikt als vuurzwaard. Glavenus scherpt zijn staart met zijn tanden en geeft hem vuur, en je kunt niet echt dicht bij dit monster zijn als hij dit doet, omdat hij snel een aanval lanceert die veel schade aanricht en brandschade kan aanrichten. Als het warm is, kan zijn staart ook explosies veroorzaken door de grond te raken. Over het algemeen is dit monster snel vanwege zijn formaat. Het is een goed idee om je vanaf het begin op de wachtrij te concentreren. Als je de staart breekt, maak je hem veel minder indrukwekkend.

Zure Glavenus

Monsters in de monsterjagerwereld zure glavenus 768x768

Capcom wist duidelijk hoe populair de Glavenus was in de gemeenschap Monster Jager. Nu komt Scidic Glavenus, die enkele grote veranderingen heeft aangebracht in de manier waarop ze vechten. Terwijl Glavenus de staart als zwaard gebruikte, gebruikte Acidic Glavenus hem meer als een dolk. Zijn staart, bedekt met zwavelzuur, dringt door en verzwakt je pantser. De zure Glavenus is buitengewoon gewelddadig. Nadat hij zijn pik met zijn tanden heeft geslepen, valt hij je er snel en nauwkeurig mee aan. De zure Glavenus beweegt sneller na het slijpen en probeert de jagers met zijn staart te steken. Daarom is het belangrijk dat u uw energie spaart om dit te voorkomen.

Brachydios

Monsters in Monster Hunter World Brachydios 768x768

Brachydios is een extreem vluchtig monster dat reikt IJsgeboren van Monster Hunter 3 Ultieme. Ren overal naartoe en sla met je vuisten op de grond met groen kwijl, waardoor een plas achterblijft die pijn kan doen. Geleidelijk verandert het groene slijm van kleur en explodeert. Als je vastloopt in het kwijlen, moet je proberen er snel uit te komen. Brachydios creëert ook grote plassen explosief kwijl om hem heen die vrijwel onmiddellijk barsten. Naast kwijlaanvallen rent Brachydios ondanks zijn grootte erg snel en kan hij door de lucht springen. Vanwege zijn enorme lichaam is het niet altijd gemakkelijk om hem pijn te doen tijdens aanvallen, vooral als hij te maken heeft met zijn kwijlende aanvallen.

Aanbevelingen van de redactie