Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

DOS/4G Fout 2001 Uitzondering 0Dh op Windows 10 (opgelost)

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: DOS/4G Error 2001 Exception 0Dh op Windows 10 (opgelost)

Dit artikel bevat instructies voor het oplossen van DOS/4G-fout (2001) Uitzondering 0Dh in Windows 10 wanneer u probeert een DOS-toepassing uit te voeren die gebruikmaakt van de DOS/4G-extender. DOS/4G is een 32-bits DOS-extender ontwikkeld door Rational Systems (later Tenberry Software) waarmee DOS-programma’s de conventionele geheugenlimiet van 640 KB kunnen elimineren door al het beschikbare geheugen uit te breiden naar Intel 80386 en hogere computers.

Oplossing: DOS/4G-fout 2001: uitzondering 0Dh op Windows 10 of 7 OS.

De fout “DOS/4G 2001 Error: Exception 0Dh” verwijst naar het Windows PATH, waarvoor de DOS4G-extender is ontworpen. In feite gebeurt dit omdat de DOS4G-extender een limiet van 260 tekens heeft, wat meestal aanzienlijk langer is dan 260 tekens in modernere systemen.

Om het probleem “DOS/4G Error (2001) Exception 0Dh” op te lossen, voegt u eenvoudigweg de regel “SET PATH=” toe aan het batchbestand dat de toepassing start of in het bestand “Autoexec.nt”.

Voorbeeld: Om de regel “SET PATH=” toe te voegen aan het autoexec.nt-bestand:

1. Uit Bestandsoptiesbeslissen Show de verborgen bestanden, de Beveiligde besturingssysteembestanden En Extensies voor bekende bestandstypen.

:

2. Bewerking de “C:\Windows\System32\Autoexec.nt” Bestand in Kladblok en voeg deze regel toe: *

* Opmerking: als “Autoexec.nt” niet aanwezig is op de bovenstaande locatie (C:\Windows\System32\), raadpleeg dan de onderstaande instructies om het te maken.

3. Opslaan de Autoexec.nt bestand en opnieuw beginnen uw pc.4. Voer uw verouderde toepassing uit. “DOS/4G-fout (2001)” zou opgelost moeten zijn.

Om het Autoexec.nt-bestand te maken:

1. Openen kladblok en kopieer en plak de volgende tekst:

@echo auslh %SYSTEMROOT%\system32\mscdexnt.exelh %SYSTEMROOT%\system32\redirlh %SYSTEMROOT%\system32\dosxSET BLASTER=A220 I5 D1 P330 T3SET PATH=

2. Ga naar bestand > Opslaan als3. Binnen bestandsnaam veld soort autoexec.nt4. wijziging de Opslaan als naar Alle bestanden En Redden het bestand erin C:\Windows\Systeem32 Directory. *

* Opmerking: als uw systeem het opslaan naar C:\Windows\System32 niet toestaat, slaat u het bestand autoexec.nt op uw bureaublad op en verplaatst u het vervolgens naar C:\Windows\System32.

cmd is niet geschikt voor het uitvoeren van ms-dos

5. Start opnieuw op uw pc.

Je bent klaar! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!DOS/4G Fout 2001 Uitzondering 0Dh op Windows 10 (opgelost) 1