Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Download de volledige versie Trend Micro Antivirus Pro & Internet Security 2023

Trend Micro is een Japans multinationaal cyberbeveiligings- en defensiebedrijf, mogelijk het enige antivirussoftwarebedrijf in Japan. Voor degenen die nieuw zijn in de computerindustrie: Trend Micro (1989) is naast Norton (1991) een van de oude helden, maar niet zo oud als McAfee, dat in 1987 werd opgericht.

Alternatief artikel ➤ 15 Gratis antivirus voor Windows 10 vergeleken – Avira, Comodo, BitDefender, Avast, AVG, Panda, Kaspersky, Norton, McAfee en Microsoft.

Leeftijd komt niet met wijsheid, maar Trend Micro is ongetwijfeld een van de betere antivirussoftware op de markt. Met geavanceerde machine learning-technologie stopt Trend Micro ransomware, zodat u veilig van uw digitale leven kunt genieten. Het beschermt ook tegen identiteitsdiefstal, virussen, phishing-aanvallen en meer.

Trend Micro Antivirus en internetbeveiliging

Download, installeer en activeer de proefversie van de volgende Trend Micro Security-software. Geen serie- of licentiesleutel vereist, 100% origineel.

Vergelijking van Trend Micro-beveiliging

Alle beveiligingsproducten worden ondersteund door XGen Security. Het is een geavanceerde machine learning-technologie die de meerlaagse verdediging versterkt en zeer effectieve en efficiënte bescherming biedt tegen voortdurend evoluerende bedreigingen. U kunt erop vertrouwen dat Trend Micro bekende aanvallen en toekomstige bedreigingen met evenveel vertrouwen tegenhoudt.

Trend Micro-antivirus

Trend Micro-antivirus

Uitgebreide bescherming voor alle soorten verbindingen. Krachtige bescherming voor maximaal 6 apparaten. Krijg uitgebreide bescherming voor meerdere apparaten tegen ransomware, virussen, gevaarlijke websites en identiteitsdieven.

  • Vermijd webbedreigingen – Bescherm uzelf tegen ransomware en andere online bedreigingen
  • Bescherm al uw apparaten – Bied hetzelfde beveiligingsniveau voor uw pc’s, Macs en mobiele apparaten
  • Beveilig uw transacties – Bankier online met een veilige browser en zorg voor de legitimiteit van financiële sites
  • Bescherm uw privacy – Blokkeer gevaarlijke websites die persoonlijke informatie kunnen stelen
  • Bescherm uw kinderen – Laat kinderen het internet veilig verkennen in termen van tijd en inhoud
  • Optimaliseer de prestaties – Los veelvoorkomende problemen op en zorg ervoor dat alles op volle snelheid draait

Trend Micro-antivirus

Trend Micro-antivirus

Trend Micro Security biedt geavanceerde bescherming en gegevensbescherming, zodat u veilig van uw digitale leven kunt genieten. Het beschermt u niet alleen tegen identiteitsdiefstal, maar ook tegen virussen, ransomware, spam en andere malware.

Gratis Cracked Antivirus van Torrent wordt geleverd met een virus

Niets is gratis in deze wereld, zelfs de gratis antivirus verzamelt uw persoonlijke gegevens om de betalende klant een nog betere antivirusbescherming te bieden. De zogenaamde gratis torrent-antiviruscrack kan worden geïnfecteerd met virussen. De reden hiervoor is dat u uw computer gemakkelijk kunt infecteren met malware, omdat u niet beschermd bent.

Er zijn veel gratis antivirusprogramma’s van de beste beveiligingsbedrijven waarvoor u niet hoeft te betalen voor de activeringscode of het serienummer van het product. De gratis versie mist misschien enkele kernfuncties, maar is nog steeds een betere keuze dan illegale torrents.

Ondersteun altijd de originele software als u over de financiële middelen beschikt, vooral voor eigenaren van kleine bedrijven. Het feit dat het gemakkelijk is om iets digitaal na te maken, betekent niet dat de programmeurs achter de originele software gratis werken en geen familie hebben om hen te ondersteunen.