Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Download en installeer Google Play Store op Chinese Huawei-telefoons

Huawei is een van de toonaangevende smartphonefabrikanten in China. De Chinese smartphoneleverancier staat bekend om het aanbieden van telefoons van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Vanwege het sterke geloof in patriottisme verbiedt de Chinese overheid echter het gebruik van producten en diensten van andere landen. Soms moeten producten uit andere landen aan meerdere voorwaarden voldoen om in China geïmporteerd te kunnen worden. Daarom heeft China zijn eigen webbrowser, sociale netwerken en meer. De smartphoneproducten die in China worden verkocht, zijn ook niet opgenomen in de Google-services. Als u een Huawei-smartphone in China heeft gekocht, vindt u mogelijk geen Google-services zoals Play Store, Google Agenda, Gmail, Google Chrome, Google Play Services en meer. Hieronder hoeft u zich geen zorgen te maken, want we hebben hierover een gedetailleerde handleiding Download en installeer Google Play Store op Chinese Huawei-telefoons.

De internationale versie van Huawei-telefoons kan en moet echter Google Apps bevatten. Dat is dus niet nodig Installeer Google Play Store op deze internationale versies van Huawei-smartphones.

De volgende installatiehandleiding voor Google Play Store is compatibel met de meeste Chinese Huawei-apparaten, waaronder Huawei P30 Pro, P20 Pro, Nova 4, Honor 10 Lite, Honor View 20, Honor Magic 2, Mate 20 Pro, Honor 8X en meer.

Download en installeer Google Play Store op elk Huawei- en Honor-apparaat

Er zijn drie verschillende methoden die u kunt gebruiken om Play Store op Huawei- en Honor-smartphones te downloaden en te installeren. Alle drie de methoden zijn eenvoudig en gemakkelijk te volgen door elke Huawei-gebruiker. Kies degene die het handigst voor u is.

Methode 1: Download en installeer Google Play Store op Chinese Huawei-telefoons via APK-bestand

1. Ga naar de Huawei/Honor-applade.

2. Zoek de de instellingen app en tik erop.

3. Vervolgens moet je “Geavanceerde instellingen“.

4. Tik op “Beveiliging“En tik dan op”Schakel installatie van onbekende bronnen in“. Je kunt ook onze handleiding raadplegen over hoe je onbekende bronnen op Huawei kunt inschakelen.

5. U ontvangt een melding dat dit type bestand uw apparaat kan beschadigen. Negeer het gewoon, want het is volkomen veilig. Tik op “OK” om door te gaan.

6. Download de volgende 3 bestanden naar de apparaatopslag.

7. Na het downloaden moet je alle drie de bestanden één voor één installeren.

8. Ga na een succesvolle installatie naar de app-lade en start Google Play Store.

9. Meld u aan met een Google-account om de Services te gebruiken. Als u geen Google-account heeft, maakt u een nieuw account.

Dat is het! Google Play Store is met succes geïnstalleerd op uw Chinese Huawei-telefoon. Nu kunt u uw favoriete apps downloaden uit de Play Store.

Methode 2: Download en installeer Google Play Store op Chinese Huawei-telefoons via GSM Installer

1. Ga naar de Huawei/Honor-applade.

2. Zoek de de instellingen app en tik erop.

3. Vervolgens moet je “Geavanceerde instellingen“.

4. Tik op “Beveiliging“En tik dan op”Schakel installatie vanaf onbekende bronnen in“.

5. U ontvangt een melding dat dit type bestand uw apparaat kan beschadigen. Negeer het gewoon, want het is volkomen veilig. Tik op “OK” om door te gaan.

6. Nu moet je downloaden en installeren GSM-installateur op uw EMUI-apparaat.

7. Als u klaar bent, downloadt u het via het APK-bestand van de Google Play Store Hier naar uw Huawei-telefoon.

8. Zoek het APK-bestand en installeer het door de instructies op het scherm te volgen.

9. Start na een succesvolle installatie de Google Play Store-app en log in met uw Google-account.

Dat is het! U kunt nu Android-apps downloaden en installeren op uw Huawei-telefoon.

Methode 3: Download en installeer Google Play Store op Huawei-telefoons via Google Installer

Dit is een andere methode die Chinese Huawei-telefoongebruikers kunnen gebruiken om de Google Play Store te installeren. Hier moeten gebruikers de Google Installer APK downloaden en de instellingen in de app aanpassen om de Play Store te installeren. Hetzelfde is in de volgende stappen gedetailleerd uitgelegd. Tevens korte instructies voor het installeren van Google Play Store via Google Installer.

1. Downloaden Google Installer-APK En Google Play Store-APK vanaf hier naar uw apparaatopslag.

2. Schakel onbekende bronnen in de apparaatinstellingen in.

3. Zoek nu het Google Installer APK-bestand met behulp van bestandsbeheer op uw Huawei-telefoon.

4. Zodra je het hebt gevonden, tik je erop en volg je de instructies op het scherm om het op je apparaat te installeren.

5. Open na een succesvolle installatie de Google Installer-app. Op het hoofdscherm ziet u een grote blauwe cirkel. Tik erop.

6. Tik vervolgens op de gele cirkel.

7. Nu moet u Google Services Framework op uw apparaat installeren.

8. Tik op de rode knop, accepteer de voorwaarden en verleen alle rechten.

9. Zoek nu de Google Play Store APK en installeer deze.

10. U kunt Google Apps op uw Android-apparaat installeren. We raden u aan eerst Google Play Services te installeren en vervolgens door te gaan naar Play Store, Maps en andere Google-applicaties. Genieten!

Dit vind je misschien ook leuk…

Ik hoop dat de bovenstaande tutorial nuttig was bij het downloaden en installeren van Google Play Store op elke Chinese Huawei-smartphone met EMUI ROM. Als u problemen of opmerkingen tussen de processen tegenkomt, kunt u ons dit in de onderstaande opmerkingen laten weten. Bedankt.

Mục lục