Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Download Realme 5 Pro-achtergronden in FHD+ resolutie

Oppo-submerk Realme heeft officieel zijn nieuwste middenklasse-apparaten aangekondigd, genaamd de Realme 5 En Realme 5 Pro vorige week. Dit zijn ook ‘s werelds goedkoopste Android-smartphones met vier camera’s aan de achterzijde. Ja, de Realme 5 is de smartphone met vier camera’s aan de achterzijde onder het prijskaartje van Rs. 10.000. Net als elke andere gloednieuwe smartphone worden ook de Realme 5 en Realme 5 Pro geleverd met een mooie verzameling wallpapers. Als u een van degenen bent die vaak de achtergrond op smartphones verandert, raadpleeg dan de volgende link Download Realme 5 / Realme 5 Pro-achtergronden.

Realme 5 Pro-specificaties:

De dual SIM Realme 5 Pro wordt geleverd met een 6,3-inch Full HD+ Dewdrop-scherm met een scherm-tot-lichaamverhouding van 90,6% en Corning Gorilla Glass 5-bescherming. Onder de motorkap bevindt zich een Snapdragon 710 SoC met maximaal 8 GB RAM, Hyperboost 2.0 met Touch Boost en Frame Boost voor verbeterde aanraakbediening en framesnelheid tijdens het gamen.

De Realme 5 Pro biedt opslagopties van 64 GB en 128 GB met microSD-ondersteuning voor opslaguitbreiding tot 256 GB. Het toestel draait op ColorOS 6.0 gebaseerd op Android 9.0 Pie.

Qua fotografie is het toestel voorzien van een quad-camera-opstelling aan de achterzijde – een 48 megapixel camera aan de achterzijde met ½,0 inch Sony IMX586 sensor, een 8 megapixel ultragroothoeklens, een 2 megapixel dieptesensor en een 2 megapixel macrocamera. Aan de voorkant bevindt zich een 16 megapixel camera aan de voorkant met een diafragma van f/2.0. Een 4035 mAh-batterij voorziet het apparaat van sap.

Download Realme 5 Pro (Realme 5)-achtergronden

Er zijn in totaal 4 Realme 5 Pro-achtergronden met een schermresolutie van 1080 x 2340 pixels. We hebben al deze achtergronden in één map geplaatst en meteen gecomprimeerd. Klik op de volgende link om het Realme 5 Pro Wallpapers-zipbestand te downloaden en over te brengen naar uw smartphonescherm.

Download Realme 5 Pro Stock-achtergronden

Download Samsung Galaxy Note 10 Plus-achtergronden

Ik hoop dat je de Realme 5 Pro-voorraadachtergronden leuk vond. Je kunt ook een volledige collectie achtergronden en thema’s vinden in onze ANDROID-sectie.