Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Draadloze projectiemodus nu inschakelen in Android Auto

De integratie tussen smartphones en onze alledaagse voorwerpen wordt steeds groter. De meest impactvolle stap lijkt uw verbinding met onze auto’s te zijn als entertainmentcentrum en als navigatiehulpmiddel. Dit is waar Android Auto in beeld komt en alle nieuwe functies die het met zich meebrengt voor het autorijden.

Met veel nieuwe functies in deze applicatie is deze opnieuw gereserveerd. Android Auto ondersteunt draadloze projectie en is nu ingeschakeld. Hier leest u hoe u Android Auto inschakelt zonder kabels op uw smartphone aan te sluiten.

Android Auto kan zijn gebruikers al lang bieden. Met deze voor auto’s geoptimaliseerde Google-interface kunt u rechtstreeks een aantal smartphonefuncties bedienen. Het is dus mogelijk om met dit element te communiceren voor meer veiligheid.

Schakel de Android Auto-ontwikkelaarsmodus in

Heel discreet en onopvallend heeft Google dit systeem zo voorbereid dat het werkt zonder fysieke verbinding met de auto. Met draadloze projectie kunt u de verbinding tot stand brengen. Dit is nu beschikbaar, zij het in de Android Auto-ontwikkelaarsmodus. Om deze modus te activeren, moet u de Definities en aan het einde 10 keer laden naar het versienummer.

Tip: Schakel de draadloze projectiemodus nu in in Android Auto 1 Tip: Schakel de draadloze projectiemodus nu in in Android Auto 2

Dit geeft u informatie over mogelijke activeringsproblemen. Om dit te doen, klikt u op OK. Om deel te nemen, heeft u ook de proefversie van Google Play Services nodig in deze link. Na aanmelding wordt deze nieuwe versie geïnstalleerd.

Krijg toegang tot de nieuwe opties van dit systeem

Na deze stap zou u opnieuw toegang moeten krijgen tot het bestand Definities van Android Auto. Klik op de 3 balken aan de linkerkant en selecteer deze optie in de huidige lijst.

Android Auto Google Autoprojectie Android Auto Google Autoprojectie

Ga dan naar het gedeelte met ontwikkelaarsopties. Deze zijn niet zichtbaar en worden opgeslagen in een eigen menu. Klik hiervoor op de 3 stippen in de rechterbovenhoek.

Schakel de draadloze projectiemodus in

In dit nieuwe menu vindt u verschillende opties, waaronder de Ontwikkelaarsinstellingen. Selecteer deze optie om dit automatische Android-installatieproces te voltooien.

Android Auto Google Autoprojectie Android Auto Google Autoprojectie

Nu staat de optie die u zoekt bovenaan de weergegeven lijst. Het heeft de naam Voeg draadloze projectie toe aan de instellingen en moet worden geselecteerd. U moet echter de app sluiten en uw smartphone opnieuw opstarten om de wijziging door te voeren.

De volgende keer dat u uw smartphone in de auto heeft en deze wordt ondersteund, wordt de verbinding automatisch en zonder kabel tot stand gebracht. Houd er rekening mee dat de lijst nog steeds kort is en dat de meeste auto’s dit niet ondersteunen. Het meest geavanceerd zijn de auto-integratiesystemen ontwikkeld door autoradiomerken.

Mục lục