Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Draagbare speaker Sven PS-460: luid, goedkoop en vrolijk

Draagbare luidsprekers Sven PS-460 is een praktisch en compact luidsprekersysteem met Bluetooth en FM-radio, ideaal voor een picknick. Zorg ervoor dat je zeker voldoende volumereserves hebt. Het is in staat een echt rijk en helder geluid te leveren. Het luidsprekersysteem heeft een minimalistisch ontwerp en ziet er stijlvol uit. Naast het afspelen van muziek vanaf een microSD-geheugenkaart of flashdrive ondersteunt de speaker ook bekabelde verbindingen met een audiobron en maakt hij via Bluetooth verbinding met een smartphone en tablet.

Ik gebruik het Sven PS-460 draagbare systeem al meer dan een jaar. De speaker is uitstekend, met een goed volume en een grote batterij waardoor je lang naar muziek kunt luisteren. Het Sven-luidsprekersysteem zal gewaardeerd worden door liefhebbers van picknicks of wandelingen.

Sven is een bekend merk. Het handelsmerk van het merk Sven is akoestiek en accessoires. Het luidsprekersysteem wordt geleverd in de typische SVEN-box. De doos toont de compleetheid: luidsprekersysteem, mini-jackkabel, USB-voedingskabel naar micro-USB, gebruiksaanwijzing en garantiecertificaat. Op de doos staat een afbeelding van het model en de belangrijkste functies: FM-radio, lithium-ionbatterij, de kolom kan micro SD-kaarten en USB-sticks lezen, er is ook een klein LCD-display.

Technische eigenschappen:

 • Vermogen (W) – 18 W;
 • Minimale frequentie (Hz) – 100 Hz;
 • Maximale frequentie (Hz) – 2000 Hz;
 • Aantal luidsprekers – 2 stuks;
 • Bluetooth-versie – 4.0;
 • Het formaat van de speakers is 95 mm;
 • Afspelen via USB Type A – ja;
 • Lijn AUX-ingang – ja;
 • Geheugenkaartsleuf – microSD;
 • Andere poorten – Micro-USB;
 • Batterijcapaciteit – 1800 mAh;
 • Levensduur batterij – 6 uur;
 • Afmetingen – 390 × 190 × 160 mm.

Dankzij de ronde vorm streeft het luidsprekersysteem ernaar om te rollen wanneer het op een heuvel in de natuur wordt geplaatst. Het apparaat is groot (maar niet zwaar), voor transport is een enorme draaggreep voorzien, die deel uitmaakt van een plastic behuizing. Het plastic is dicht, zelfs als het van een meter hoogte valt, gebeurt er niets met het apparaat, het is gecontroleerd :)) Het voorste gedeelte is bedekt met een dicht gaas dat de luidsprekers beschermt tegen mechanische schade.

Bovenaan bevinden zich de bedieningsknoppen: van modus wisselen, herhalen, het geluid verhogen/verlagen, equalizer, FM-zenders zoeken, pauzeren. De toetsen zijn duidelijk ingedrukt. Het apparaat is uitgerust met een klein LCD-scherm met LED-achtergrondverlichting dat het volgende weergeeft: Bluetooth-status, radio-aan-frequentie, inkomende oproep naar de telefoon, tracknaam, batterijlading.

Het luidsprekersysteem produceert een echt luid en rijk geluid, vooral vanwege de plastic afmetingen. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt voor een klein feestje in de natuur. De luidsprekers produceren 18 watt – dit is een uitstekende indicator voor een draagbaar model. Aan de zijwanden zitten passieve radiatoren die zorgen voor een goede bas. En dankzij de grote accu luister je 6 uur lang naar muziek.

Dit is een geweldige multifunctionele luidspreker die ideaal is voor picknicks en meer. Momenteel heeft Sven nieuwe modellen draagbare luidsprekers uitgebracht met een helderder ontwerp, betere functionaliteit en beter geluid. Ik raad u aan er aandacht aan te besteden.

Naast vrienden op AliExpress hebben wij ook kaneel ingeslagen en winnen we coole kortingsbonnen met een goede korting!

Beste vrienden, hier vindt u nog meer interessante elektronische producten telegram Kanaal! Sluit je nu aan!