Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dream Car is als Mario Kart, maar dan met personages uit de legendarische serie

In de enorme wereld van racegames vormen de spellen waarbij karts betrokken zijn een subgenre dat synoniem staat voor plezier. We publiceerden een tijdje geleden al een artikel over de beste kartracegames voor Android, maar vandaag brengen we je er één heldere en glanzende nieuwe release: Doraemon: droomauto brengt de altijd magische wereld van Doraemon naar de racebanen.

De komende release van Mario Kart Tour voor mobiele apparaten doet ons kwijlen van verwachting. Het bekendste kartracespel komt eindelijk naar Android, maar dat neemt niet weg dat we nu al kunnen genieten van enkele echte pareltjes op mobiele apparaten. Garena SpeedDrifters Dit zou de huidige maatstaf kunnen zijn voor kartracegames op Android. Daar is een reden voor: het is een titel die perfect op smartphones past en het heeft zoveel spelmodi dat je je kunt voorstellen dat je het speelt. In feite is dit nieuwe Doraemon-spel gebaseerd op dat van Garena. Maar in plaats van willekeurige skins, hebben we hier Nobita, Shizuka en andere legendarische personages.

Doraemon: Dream Car biedt eenvoudige bediening, zodat iedereen er vanaf het begin plezier aan kan beleven. Je hebt knoppen om naar links of rechts te bewegen, de altijd handige Nitro en een driftknop. Zoals u zich kunt voorstellen, uw auto automatisch versneld U hoeft zich dus alleen maar te concentreren op de bovenstaande bedieningselementen. Een speciale vermelding verdient de Drift-knop: als je hem efficiënt gebruikt, wordt je voertuig sneller en laat je je concurrenten nog verder in het stof achter. Deze techniek moet je beheersen om de online duels tegen andere Doraemon-fans te winnen.

We hebben de spelmodi die beschikbaar zijn in Doraemon: Dream Car nog niet genoemd, maar ze bevatten niet al te veel puzzels. Je hebt verschillende online modi en een campagnemodus die als tutorial dient. Het interessante aan het verhaal van de game is dat het je lijkt onder te dompelen in een aflevering van deze tijdloze manganim. Dit zal zeker in de smaak vallen bij elke fan van de serie die in 1969 werd gecreëerd door de legendarische wasnostalgist Fujiko F. Fujio. Het enige minpuntje is dat het spel in het Chinees is, maar dat kunnen wij je verzekeren dat zal je niet tegenhouden geniet van de races.

Doraemon: Droomauto

We hadden nooit gedacht dat we de kans zouden krijgen om achter het stuur te kruipen van een auto aangedreven door de Blue Cosmic Cat. Maar de wondere wereld van mobiele videogames heeft ons opnieuw ongelijk bewezen. En op de best mogelijke manier. Doraemon: Dream Car is een uitstekend kartracespel dat doet je bruisen de melodie uit de tv-serie zonder het te beseffen. Het is een supercomplete titel met eindeloze spelmodi waarmee je alleen of samen met andere spelers van het spel kunt genieten. De technische kant van het spel is uitstekend en de verscheidenheid aan tracks, die ook op het origineel zijn gebaseerd, zijn ongelooflijk leuk.

Doraemon: Droomauto voor Android op Uptodown [APK] | Downloaden