Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dubbelganger van Steve Jobs ontdekt in Pakistan of Egypte

Apple-medeoprichter Steve Jobs overleed in 2011 na een lange strijd tegen alvleesklierkanker. De erfenis ervan leeft echter voort op de iPhone en iPad. Hij was het gezicht van Apple, dus weinigen zullen ooit vergeten hoe hij eruit zag. Nu heeft iemand zijn tweelingbroer ontdekt en een foto gemaakt, en die foto vindt zijn weg over het internet. Afgaande op de kleding lijkt het erop dat de dubbelganger van Steve Jobs in het Midden-Oosten en Noord-Afrika woont.

Komt Steve Jobs-dubbelganger uit Egypte of Pakistan?

Het is onduidelijk waar de foto van de dubbelganger van Steve Jobs precies vandaan kwam, maar deze kan afkomstig zijn van een Facebook-bericht geïdentificeerd door CNET. De foto is meerdere keren gedeeld op Reddit en andere sociale netwerken, meestal met een grappig bijschrift.

Steve Jobs verstopt zich in Egypte nadat hij zijn dood in r/pics heeft nagebootst

Sommige berichten op Reddit tonen lookalikes van Steve Jobs in Pakistan, terwijl anderen beweren dat de foto in Egypte is genomen. Interessant genoeg liep hij op de foto blootsvoets en het was bekend dat Jobs vaak blootsvoets liep.

Gebruikers van sociale media wezen er al snel op dat de man geen Apple Watch draagt ​​zoals Jobs zou hebben als hij nog leefde. Anderen benaderden de foto zoals de vele complottheorieën over Elvis Presley die lang na zijn dood leefde.

“De oprichter van de Dead Trillion Dollar Corporation houdt zich schuil in het door terrorisme geteisterde Egypte”, schreef een andere Twitter-gebruiker. “Complottheoretici: lijkt legitiem.”

Niemand lijkt te weten wie deze man werkelijk is, maar hij staat erom bekend dat hij er alleen in profiel op Jobs uitziet. Sommigen suggereren dat Apple hem een ​​baan zou moeten geven of dat Jobs is teruggekeerd uit de dood om het bedrijf te redden dat hij samen met Steve Wozniak en Ronald Wayne heeft opgericht.