Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

E Ink werkt aan nieuwe kleuren-e-papieroplossingen

E Ink heeft de afgelopen tien jaar meer dan $600 miljoen geïnvesteerd in kleuren-e-papiertechnologie. Triton 1 en 2 waren de eerste producten en slechts een handjevol bedrijven waagde de gok erop. Kobo-baas Michael Tamblyn vertelde me ooit dat de kleuren er gewoon te flets uitzagen en dat klanten het niet wilden accepteren. E Ink wilde opgeven toen deze technologie faalde en ze overwogen om op te geven. E Ink heeft met Good e-Reader bevestigd dat ze werken aan een reeks kleuren-e-papieroplossingen die gericht zijn op massale aantrekkingskracht.

Er vinden momenteel enkele experimenten plaats bij E Ink. Een daarvan probeert Advanced Color E-Paper te integreren, dat oorspronkelijk was ontworpen voor digitale signage, niet voor e-readers. Momenteel is de technologie niet compatibel met golfvormen, dus niet geschikt voor statische afbeeldingen maar voor snelle paginawisselingen. E Ink heeft met Good e-Reader bevestigd dat ze werken aan het verbeteren van de prestaties. Ze willen me niet vertellen hoe ze dit willen doen, maar het is hoogstwaarschijnlijk een nieuwe golfvormcontroller in plaats van Regal.

E-inkt heeft onlangs geïnvesteerd Miljoenen dollars in Plastic Logic voor de backplane-technologie en OTFT-stuurprogramma’s. Dit bracht E Ink ertoe het prototypeproces te starten met behulp van de 600 PPI OTFT Plastic Logic Backplanes om samen te werken met AcEP. Plastic Logic organische schermen zijn eenvoudiger te vervaardigen omdat ze een lagere temperatuur vereisen en daarom het meest kosteneffectief zijn. De backplanes zijn ook robuuster en duurzamer. E Inkt

Een van de meest fascinerende dingen waar E Ink aan werkt is een nieuwe kleurenfilterarray. Ik kon er niet achter komen of ze dezelfde Plastic Logic-array gebruikten die rood, groen, blauw en verschillende tinten van elke kleur kon projecteren. Het op onderwijs gerichte Onyx Boox Youngy Book was het eerste commerciële product dat er gebruik van maakte.

Dit zijn slechts enkele van de dingen waar E Ink-president Johnson Lee vandaag met mij over sprak. Hij wilde ook het artikel gepubliceerd in weerleggen CijfersEr is iets verloren gegaan in de vertaling en er is nog geen officiële releasedatum voor het e-paper in kleur vastgesteld. Ik denk dat de datum voor 2020 een beetje te optimistisch was.

E-Ink is fundamenteel erg optimistisch over gekleurd e-papier en zegt dat het hun lot is om het goed te doen. Je moet verfwerk maken om grote bestellingen te krijgen van Amazon, Barnes and Noble, Kobo, Onyx, Boyue en andere spelers.

We weten nu tenminste dat ze serieus bezig zijn met kleur.