Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

E-mails en contacten overbrengen van AppleMail naar Outlook 2023, 2023, 2013 of 2010

Mac en Windows hebben hun eigen kenmerken en voordelen en zijn totaal verschillend van elkaar. Als iemand tussen deze twee schakelt, moet hij al zijn gegevens en bestanden overdragen. Voor deze overdracht zou hij de formaten en bestandstypen moeten converteren, aangezien beide systemen elkaars formaten niet ondersteunen.

Hoewel er verschillende handmatige en geautomatiseerde methoden bestaan ​​om een ​​Mac-ondersteunend formaat zoals Apple Mail naar een Windows-ondersteunend formaat zoals Outlook te converteren, is het echte probleem het converteren van contacten. Om contacten te exporteren, moet u de contactenlijst converteren naar een .VCF-bestand. Dit vCard-bestand kunt u overal opslaan en kunt u gebruiken als back-up van uw contacten, net als een online back-upservice.

Conversiemethoden (handmatig):

Er zijn twee methoden om uw contacten naar Outlook Apple Mail te converteren, via VCF of via CSV-bestand. De eenvoudigste en meest geprefereerde techniek is het VCF-bestand.

Methode 1: Via VCF-bestand

Om uw contacten in Outlook te importeren, moet u ze eerst naar een VCF-bestand converteren. Volg hiervoor de onderstaande stappen en exporteer het VCF-bestand naar Outlook:

 1. Ga naar op uw Mac-pc contacten of map en open het.
 2. Als u niet het hele adresboek wilt exporteren, selecteert u de contacten die u wilt exporteren.
 3. Open het contact Menu -> Bestand -> Exporteren -> vCard exporteren.
 4. Voer er een naam voor in en selecteer de locatie waar u ze wilt opslaan.
 5. Uw contacten zijn opgeslagen in vCard-formaat.

Nu kunt u deze VCF-bestanden importeren en zijn uw contacten toegankelijk in MS Outlook.

Methode 2: Via CSV-bestand

Volg de onderstaande stappen en converteer Apple Email-contacten naar Outlook met het algemene CSV-formaat.

 1. Sollicitatie openen
 2. Kiezen contacten en open het.
 3. Dubbelklik op de map met contactpersonen die u naar Outlook wilt exporteren, bijvoorbeeld Facebook-contacten of LinkedIn-contacten.
 4. Pak uw contactenlijst uit (vanaf de rechterkant).
 5. Selecteer alle contacten en kopieer ze.
 6. Open het spreadsheet/Excel.
 7. Begin vanuit de cel in de linkerhoek en voeg de geselecteerde contactpersonen in het blad in.
 8. Klik op Bestandsmenu -> exporteren -> selecteren CSV-formaat.
 9. Wanneer het nieuwe venster verschijnt, klikt u op Volgende.
 10. Kies de locatie waar u het wilt opslaan.

Nadat u het bestand heeft opgeslagen, worden al uw contacten opgeslagen in CSV-formaat en kunt u ze exporteren naar Outlook.

Conversiemethode (geautomatiseerd)

Apple Mail bewaart alle e-mails in MBOX-bestandsformaat, terwijl Windows Outlook alle mailboxgegevens in PST-formaat opslaat. Als een gebruiker gegevens van Mac Mail naar Outlook moet importeren, moet hij alle gegevens van MBOX naar PST-formaat converteren. Omdat handmatige conversie veel tijd kost, kun je beter kiezen voor een eenvoudige, betrouwbare en resultaatgerichte oplossing Stellaire converter voor MBOX.

Enkele van de belangrijkste redenen waarom deze tool u in deze situatie kan helpen zijn:

 • Het kan enkele of meerdere MBOX-bestanden tegelijk naar PST converteren
 • Het is uitgerust met een interactieve gebruikersinterface
 • Hiermee kunt u een voorbeeld van geconverteerde items bekijken voordat u deze opslaat

Met deze tool kunt u de conversie van MBOX naar PST als volgt uitvoeren:

 1. Download, installeer en start de software
 2. Selecteer op het startscherm van de interface de bron-e-mailclient die u wilt converteren
 3. Klik op “Bestand selecteren” om een ​​enkel MBOX-bestand te converteren. Als u meerdere MBOX-bestanden naar één map wilt converteren, klikt u op “Select Identity Folder”.
 4. Nadat u de bestanden heeft geselecteerd, klikt u op “Converteren” om het scanproces te starten
 5. Zodra de scan is voltooid, worden alle converteerbare MBOX-items weergegeven in een boomstructuur in het linkerpaneel van de software. Vanaf hier kunt u op een item klikken om er een voorbeeld van te bekijken in het rechterdeelvenster
 6. Als u tevreden bent met het voorbeeld, kunt u het geconverteerde bestand opslaan door op de optie “Opslaan” in het hoofdmenu te klikken
 7. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen de volgende uitvoerformaten: nieuwe PST, bestaande PST, EML, MSG. Kies een uitvoerformaat en klik op “Volgende”.

Nadat de mailbox is geconverteerd naar PST-formaat, kunt u de geconverteerde contacten eenvoudig bekijken in Outlook.

Verpakking

Het converteren van contacten is het moeilijkste onderdeel van het exporteren Apple mailboxgegevens naar Outlook. Net als Windows en Mac in totaal verschillende omgevingen werken. Het is moeilijk om daartussen te schakelen. Als je dit moet doen, kies dan altijd voor de gemakkelijkste methoden, zodat je niet in de problemen komt. Het exporteren van contacten via een VCF-bestand is de gemakkelijkste manier, maar mensen zijn meer gewend aan CSV’s en geven daarom de voorkeur aan de CSV-bestandsmethode. Als u echter geen aparte methode wilt gebruiken om contacten te converteren, kunt u ze met behulp van een geautomatiseerde applicatie naar e-mails en andere items converteren.