Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Easypaisa introduceert een functie voor de zichtbaarheid van de kredietscore voor klanten

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Easypaisa introduceert een functie voor het zichtbaar maken van de kredietscore voor klanten

In een beweging die de manier waarop consumenten toegang krijgen tot digitale financiële diensten zal hervormen, heeft Easypaisa een eerste functie voor kredietzichtbaarheid voor haar gebruikers gelanceerd. Dit innovatieve product zal uiteindelijk een schat aan opwindende mogelijkheden voor klanten openen en hen informeren over de beste praktijken op het gebied van financieel management.

Alleen klanten die in aanmerking komen voor Easycash-leningen kunnen hun Easypaisa-kredietscore op de app bekijken. Met deze nieuwe feature kunnen consumenten meer te weten komen over hun kredietwaardigheid en de impact van hun digitale betaalgedrag, kredietprofiel (indien zichtbaar), spaargeld en abonnementen.

In zijn commentaar op de ontwikkeling zei M. Mudassar Aqil, CEO van Easypaisa/Telenor Microfinance Bank:

“Hoewel we als land grote vooruitgang boeken op het gebied van financiële inclusie, blijft de toegang tot krediet nog steeds een gebied waar het gebrek aan economische documentatie de meerderheid van de Pakistanen niet in staat stelt formele leningen te verkrijgen van een financiële instelling. De introductie van credit scoring in de Easypaisa-app is een spannende eerste stap in onze roadmap waarin elke gebruiker kan begrijpen wat een credit score is en hoe hij een hogere score kan behalen, wat resulteert in toegang tot leningen tegen gunstigere tarieven. Deze functie zal Easypaisa-gebruikers ook aanmoedigen om digitaal transacties uit te voeren en Pakistan naar een geldloze economie te helpen.”

Het begrijpen van kredietscores zal klanten niet alleen financieel sterker maken, maar het zal hen ook helpen zich meer bewust te worden van de voordelen van het verbeteren van hun scores. Khurram Waraich, Group Head, Digital Lending & Data Science, Easypaisa, zei: “Onze toewijding aan financiële inclusie is ongeëvenaard en de Easypaisa Credit Score is het nieuwste voorbeeld van onze inspanningen om het bewustzijn en de transparantie onder consumenten te vergroten en hen tegelijkertijd meer controle en vrijheid.”

Easypaisa’s innovatieve, AI-aangedreven kredietscore, gelanceerd kort na de in-app spaarfunctie, heeft tot doel het levensonderhoud te verbeteren door middel van financiële geletterdheid. Easypaisa is vaak baanbrekend op technologisch gebied met dit soort kenmerken en blijft zich inzetten voor de transformatie van Pakistan in een geldloze en financieel inclusieve samenleving door de kracht van samenwerking en technologie.