Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Echte fans versnellen voor Realme’s Mega Azadi Ride met Critical Mass Lahore

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Echte fans gaan voor Realme’s Mega Azadi Ride met Critical Mass Lahore

De inwoners van Lahore kwamen op zondagochtend 14 augustus 2022 tot leven met de opkomende zon. Versierd in hun mooiste fietskleding of patriottische kledij gingen ze de straat op om deel te nemen aan de realme x CML Mega Azadi Ride. De ambitieuze fietstocht door Lahore had een vaste route die begon bij de beroemde Liberty Chowk en helemaal naar de historische Jinnah Library ging, om vervolgens de lus terug bij het startpunt te voltooien. De starttijd van 06.00 uur vormde een echte uitdaging voor de waaghalsfans van realme, aangezien de zinderende hitte en vochtigheid obstakels vormden tijdens hun reis, die ze met enthousiasme omarmden.

De avontuurlijke geest en gedurfde houding van de Realme-gemeenschap inspireerden Realme om hoofdsponsor te worden van de Mega Azadi Ride. realme was niet de enige sponsor van dit geweldige evenement. MilKar, Life in Lahore, Gatorade, BlocBelt, Commissioner Lahore Division en Shahid Cycle Hub hielpen ook. Met ruim 300 deelnemers op de fiets en dubbeldekkerbus kende het spektakel op Onafhankelijkheidsdag in de vroege ochtend een geweldige opkomst.

Fietsers verzamelden zich bij zonsopgang rond Liberty Chowk in afwachting van het begin van de rit. Sommige fietsers brachten hun eigen fiets mee, terwijl degenen die zich vooraf hadden aangemeld een fiets konden ophalen om ter plaatse te huren. Op de locatie stonden ook dubbeldekkerbussen gestationeerd voor degenen die wel aan de festiviteiten wilden deelnemen, maar niet konden of wilden fietsen. Deze bussen volgden samen met vrachtwagens de stoet fietsers en boden ook vermoeide fietsers de mogelijkheid om hun fiets af te zetten en van het ene controlepunt naar het andere te worden gebracht. De totale afstand die de fietsers aflegden bedroeg een indrukwekkende 20 km, opgesplitst in twee periodes van 10 km.

Toen de groep halverwege naar de Jinnah-bibliotheek vertrok, konden ze nieuwe energie opdoen met een korte pauze en versnaperingen. Bij het historische monument hielden Realme Pakistan Country Director Syed Mashood Hassan en Lahore Commissioner Captain (R) Muhammad Usman Younis inspirerende toespraken om het publiek boos te maken. Team realme overhandigde commissaris Lahore vervolgens een boeket bloemen als blijk van waardering, gevolgd door het levendig meezingen van het Pakistaanse volkslied. Fietsers kregen vervolgens toestemming om hun terugreis voort te zetten, terwijl voetgangers weer in de bussen werden geladen om naar het startpunt te worden gebracht.

De realme X CML Mega Azadi Ride presenteerde een unieke viering van de Onafhankelijkheidsdag voor mensen van alle leeftijden. De lucht was zwaar van kameraadschap toen fietsers onderweg stopten om elkaar te helpen de fysiek veeleisende route te overbruggen. realme wilde de eenheid binnen het land vieren als een weerspiegeling van zijn hechte schare fans. Dit soort gebeurtenissen zijn essentieel om een ​​verandering teweeg te brengen in de manier waarop de bevolking van Pakistan hun vrije tijd doorbrengt. Een duwtje in de goede richting van Realme kan mensen inspireren om een ​​actievere, risicovollere levensstijl aan te nemen. Realme hoopt in de toekomst veel van dergelijke unieke evenementen aan zijn fans aan te bieden.